Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Pevnost
2002zy
Stránky o Dračím Doupěti
FantasyGalerie
MusicZone
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 2336 lidí

Celkem návštěvníků
15042834

English version here

Nejen o víně vážně i nevážně...


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
16.1. 2005
TolkienCon 2005 - dojmy, reportáže, fotografie... (poslední update 28.1. v 11:00)Verze pro tisk

TolkienCon 2005 - dojmy, reportáže, fotografie...

Tak a je po dalším TolkienConu, snad se vydařil. Organizátoři jsou unaveni a plni emocí, bylo to moc fajn. Doufáme, že i vám se akce líbila. Těšíme se na reportáže, fotografie a třeba jen komentáře tady k článku. Brzy se zde objeví i například výsledky kvízu, soutěží a tak podobně. A teď už hurá spát... Belcarnen

 

O conu po conu z pohledu organizátora...
Tak jsem se konečně vyspal, snažím se dohánět resty z poslední doby (především práce, kterou jsem dost zanedbával a nemohl se na ni soustředit) a čtu názory účastníků. Jsem moc rád, že to, co je zatím k dispozici, je veskrze pozitivní. Sám jsem viděl spíše části přednášek a celého programu, ale měl z toho docela dobrý pocit. Především z toho, že díky počtu lidí vlastně všude někdo byl a snad i bavil. Že se vytvořila kupa skupinek, které se dokázala zabavit jak na programu, tak sama. Viz třeba to učení renesančních tanců ve druhém patře, které původně na programu vůbec nebylo. Hrozně rád bych poděkoval mnoha lidem. Dělal jsem to před Conem, při něm i v závěru. A ani teď si to neodpustím. Díky, Láďo. Bez tebe by to akce nebyla ani omylem. Díky Ekane, Lindatirione, Ruby, Tauriel, Smaugu, Maryško, Potty, Fanaurwen, Nakore, Alchymistko a další. Bez vás by nebyla technika, brožura, divadlo,vzácný host, celkem klid u registrací a dohled na budovu, bezproblébomový úklid... spousta drobností, o které jsem se musel starat jen velmi zběžně a velmi často ani nemusel říkat "je potřeba udělat to a to", protože s tím prostě někdo přišel sám a zajistil to. Díky vám jsem stresoval výrazně méně :-) Díky Drakovi a Mírwen za čajovnu a bufet. Gulášek a spoustu další ňamek jsem skutečně nečekal. Díky Laisi a jejím elfům za útulný koutek. A Halis za hráčské doupátko. No a nesmím zapomenout na nádherně maskované a velmi hlučné skřety, bylo to super. Když jsem vás viděl odmaskované v dokonale uklizené třídě v neděli dopoledne, nevěřil jsem svým očím. Snad vám to nepokazí temnou reputaci :-) No a samozřejmě děkuji i účastníkům. Při třech stovkách lidí to není jen o organizaci, ale i tom, jací lidé přijedou. A ve vašem případě nelze než být spokojen. Ten úlet v noci z pátku na sobotu se budu snažit zapomenout a věřím, že se příště nebude opakovat. Ostatně další noc už bylo vše v pořádku, tak se snad celá skupinka chytila za nos. No a tak vůbec. Bylo to s vámi opravdu moc fajn. Sice mám z blbých bačkor a neustálého běhání mezi patry zničená chodidla, ale jinak převládají samé příjemné pocity. Díky Scalexovi za poznámku ohledně kostýmů, také mne to letos trochu napadlo a ta "lístečková metoda" zní zábavně :) Teď se vrhnu na fotky a určitě nějaké brzy přidám do článku. A určitě se objeví tuny dalších. Mělo by také být k dispozici CD s videozáznamem divadla. Jednu kazetu máme, musím ji zdigitaliziovat. Pokud má někdo zajímavý záznam divadla či koncertu na digitální kameře, velmi jej uvítáme. K dispozici jsou také audionahrávky drtivé většiny přednášek, které budou k dispozici jako MP3 (nápad prof. Neubaera, jehož "bytí nemá povahu stihnutelnosti" a tak byl s námi jen jako připomínka jména na úvodu). No a to bude asi všechno. Snad jen... uvidíme se zase za rok ;-) Belcarnen

 

TŘI DNY ČIRÉ RADOSTI
Sepsal Nenymir

Jako se malé děti těší na Vánoce, těšil jsem se od Vánoc já na Tolkiencon.
Na velký pátek 14.ledna jsme z Hlavního nádraží vyrazily Krtkem a pak šalinou což mělo humorné aspekty například když jsem málem zůstal viset v metru na Andělu ( v plánu dopravy zřejmě nevzali v potaz možnosti přepravy dvoumetrových Noldor na zádech s krosnou a meči). Opustily jsme šalinu a na úpatí kopce jsme stresoval neznalé situace, že takovéto výšlapy a ještě dva potm přes park a za stadionem už to je…. Ihned po příchodu jsem vyfasoval jakéhosi zvídavého chlapce, který měl smůlu že mě zastihl v rozverné náladě, takže po pěti minutách masáže jeho psychiky vzal čáru…
A pak nás Bel pustil dovnitř. Neb jsme se odmítli vzdát Noldorského ležení (věřím že někdo má fotku;o) přidělil nám přízemí se slovy „tady si ty stany postavte, jak chcete“ a tak jsem vztyčily Noldorské ležení v celém pravém přízemí.
Jak obvykle nebozí registrující nesli peklo desítek příchozích za což jim patří neskonalé uznání, znásobené tm, že registrace se záhy octla v obležení Noldoli. Ale čas kvapil a došlo na jeden splněný sen. Michael Bronec vydal zpěvník Písně ze Středozemě, který byl pokřtěn. Krásné ilustrované dílo shromáždilo písně nejen Poetického společenstva a leckterý čerstvý tisk byl do druhého dne ohmatán z prohlížení. A nyní malá vsuvka

Na JCsoftí vodě blahé paměti LP2004 jsme leželi v Kadani už druhým dnem ubytováni v jablečném háji a že byl pařák největší dusný, tak jsem leželi na trávě ve spacákách a hleděli na blankytně modré nebe. Tu jsme se na sebe s Láďou otočili a počali řešit čím ozvláštnit TC2005. Navrhl jsem panelovou diskuzi (patrně pod vlivem dehydratace a sluníčka). Láďa na mě pohlédl před krempu apartního kloboučku a ležérně pronesl:“ A to bys si jak představoval.“ Usmál jsem se a bezstarostně zahlásil:“Se uvidí“. O půl roku později jsem litoval že jsem si místo čučení do slunce raději nečet.

Panelová diskuze začala. Přes technické aspekty tvorby Tolkiena, problémy fea a hroa, mrtvé jsme se dobraly problému, zda selhal Frodo, či a fenoménu Prstenu. Naše skupinka diskutantů byla celkem rozmanitá a probíhaly roztomilé boje o mikrofon. Publikum se zapojovalo hojně, i když Láďa musel neustále apelovat na snižování „příliš vysokého levelu“ v pozdních nočních hodinách :o) Pak přišla zkouška DiProTo, cože je šílenost kterou zmíním zítra. Pak trocha hraní a spaní.

Eružel sobotu jsme si trochu přispal, takže jsem nestihle Andreho fenomény, ovšem rozespalý jsem si vychutnával rej na chodbách, kde se to hemžilo radost pohledět. Letošní con byl pro mě důkazem že úroveň kostýmů stoupá, a ač nejlepší byly brutální chlupaté hobití nohy polských muzikantů, tak nárůst kvality kostýmů je u nás doložitelný, nad čímž nezbývá než zaplesat:o).
V elfím koutku jsem pochytil cosi světla do duše a něco jídla do žaludku a šel se převléknout na hereckopsychologickou studii Feanora a Pádu. První pár minut jsem si udržel odstup a třetí osobu,a le pak se to zvrhlo a asi největší raodts jsem měl z otázky „ Ty Feanore víš, jak jsi….“ :o) no nicméně jsem ač publikum živě reagovalo nemohl přetáhnout protože za zády se mi objevil Láďa a pronesl větu“ Do tří minut skonči, tenhle čaj nevypij a sušenky nesněz“ z čehož jsem poznal že přišel čas vzácného hosta.

Stanislava Pošustová. Decentně elegantní paní s širokým úsměvem vřele reagovala na každou otázku, ať už se týkala překladu, technických potíží, peripetií s vydáním či oblíbené postavy. Tak tedy jestli měl letošní noc zlatý hřeb tak jím bezpochyby byla hodina s naší vzácnou překladatelkou.

A to už se čas nachýlil k tomu co bylo očekáváno jako hřeb do rakve, či zlatý hřeb č.2 nikdo nevěda. A to Monthy Pythonův JCsoftí Silmarillion. Několika zkouškami zdeptaní vědomím všech chyb a nedůsledností vystresovaní pěkně podušení herci se tísnily v maličkém prostoru zákulisí, kde jednotlivci měnily kostýmy jak ponožky (kromě Ekana, který na to měl přímo roli a převlékal se na jevišti) . Úleva přišla s prvním výbuchem smíchu publika …. A pak to jelo, opékání Melkora, svůdná Nienor, Golfový klub Gondolám, katapulty, katapulty, …. Kdo neviděl, neuvěří ( ale zase nemusí chodit k psychoterapeutovi :o) Večer proběhl koncert Orsejčiných písní a následná sešlost přátel skupiny Marlen a spol. a poté hraní až do úsvitu obohacené o tance (vlastně malý improvizovaný ples).

Rána jsou krutá, zvláště tak kdy něco končí, ale přesto jsme si je zkrášlily hraním a tak v okamžiku kdy probíhal znalostní kvíz v elfím koutku probíhal úklid za vydatného zpěvu, což paní ředitelku zaujalo natolik, že filmovala (vážně netuším, kdo by si doma pouštěl okostýmované šílence vyřvávající lidovky s koštětem v ruce, ale proti gustu ;o) No a zatím co jsem zpíval naštěstí má drahá Atchan balila věci, takže když Bel oficiálně ukončil con, zabíraly mé rozházené kostýmy už jen čtvrtinu nikoliv polovinu přízemí:o) (čísi citát.: Ďábel není, válečník, ďáběl má podobu usmívajícího se člověka, který začne balit v čase opouštění budovy).

Nicméně čas vypršel zazvonil zvonec a na rok zase jen vzpomínky zůstanou. Posledním golfovým odpalem odešel do dějin Tolkiencon 2005 a zůstal jen obrovský rozzářený pocit intenzivního štěstí z báječné akce ve společnosti jedinečných lidí, za což orgům patří nevyslovitelný DÍK*
Tak za rok*

 

Výsledky a otázky ze znalostního kvízu
Doufám, že všechny Smaugův znalostní kvíz pobavil. K dispozici jsou kompletní výsledky v tabulce (Excel).
--- Stahujte výsledky kvízu ---
--- Stahujte otázky a odpovědi ---

 

Záznamy přednášek a jiné zajímavosti

 

Ohlasy, reportáže a jiné reakce:

 

Fotografie a videa


Nervózní Ruby na nácviku divadla :-)


Jeden ze skřetů a jeho ďábelská zbraň :-)

A na dalších se pracuje...

A dokonce se nám objevil i jeden kreslený vtip :-) Autorem je Quenduluin

Přečteno celkem 33814x, verze pro tisk

Další článek - Oslava Zničení Prstenu 2005

Předchozí článek - Kompletní přepis rozšířené verze Návratu krále (doplněno 24.1.); Maraton rozšířených verzí v Palace Cinemas

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Renatigsv, poidáno 07.01.2024 22:05:48
urenrjrjkvnm
Juliaaihf, poidáno 19.12.2023 6:49:29
Novost
Juliaatfn, poidáno 14.12.2023 3:01:25
Novost
Renatiupo, poidáno 13.12.2023 16:23:48
c.h.er.e.pan.ovre.nat235.079@gmail.com

Allalbh, poidáno 13.12.2023 4:47:20
Cinema
Veronaenp, poidáno 10.12.2023 2:23:58
urenrjrjkvnm
Allacvn, poidáno 09.12.2023 22:33:51
Cinema
Renatizpd, poidáno 08.12.2023 2:06:19
c.here.p.a.no.v.renat.2.3.50.7.9@gmail.com

Allaymg, poidáno 06.12.2023 3:52:40
Cinema
Vikigoj, poidáno 29.11.2023 20:28:41
urenrjrjkvnm
Veronawjp, poidáno 29.11.2023 5:45:40
urenrjrjkvnm
Veronawzx, poidáno 27.11.2023 2:09:47
urenrjrjkvnm
Vikiwsg, poidáno 22.11.2023 3:13:39
urenrjrjkvnm
Viktorirjw, poidáno 21.11.2023 1:10:48
Cinema
Margaretlqt, poidáno 20.11.2023 2:02:47
Novost
Margaretpbv, poidáno 17.11.2023 17:50:14
Novost
Eldarzmu, poidáno 16.11.2023 8:36:01
coin
Eldarxsw, poidáno 14.11.2023 14:26:28
coin
Robxpk, poidáno 13.11.2023 12:33:30
Novost
Eldarrnl, poidáno 12.11.2023 23:46:25
coin
Evatwv, poidáno 12.11.2023 2:57:41
Med
Serzqga, poidáno 11.11.2023 5:11:13
coin
Vikifwx, poidáno 11.11.2023 5:03:30
urenrjrjkvnm
Louis Vuitton Outlet, poidáno 22.10.2014 3:40:25
[url=http://www.michaelkorshamiltontote.us]michael kors hamilton satchel[/url]
[url=http://www.wholesalesmichaelkorsbagsonline.com]michael kors bags on sale[/url]
[url=http://www.officalmichaelkorsoutletclearance.biz]Michael Kors outlet[/url]
[url=http://www.michaelkorsoutletonlinesale-store.com]Michael Kors handbags outlet online store[/url]
[url=http://www.chevrecakes.com/]michael kors outlet[/url]
[url=http://www.michaelkorsoutletonlinest.com]michael kors outlet online[/url]
[url=http://www.themercyseller.com/]Louis Vuitton Sale[/url]
[url=http://www.cheapmichaelkorswatches.biz]cheap Michael Kors outlet[/url]
[url=http://www.findcheapmichaelkorsbag.com]cheap Michael Kors bags usa[/url]
[url=http://www.cheapmichaelkorshandbagshotsales.com]cheap Michael Kors wallets[/url]
[url=http://www.cheapmichaelkorscolorpurses.us]Michael Kors green purse[/url]
[url=http://www.ownermichaelkorsblackfriday.com]Michael Kors Handbags[/url]
[url=http://www.michaelkors-crossbodybag.com]michael kors crossbody bag[/url]
[url=http://www.michaelkorscrossbodybags.biz]Michael Kors crossbody[/url]

Louis Vuitton Outlet, poidáno 22.10.2014 3:39:30
<a href="http://www.findcheapmichaelkorsbag.com" title="cheap Michael Kors bags">cheap Michael Kors bags</a><br />
<a href="http://www.cheapmichaelkorshandbagshotsales.com" title="Michael Kors handbags">Michael Kors handbags</a><br />
<a href="http://www.cheapmichaelkorscolorpurses.us" title="cheap michael kors color purses">cheap michael kors color purses</a><br />
<a href="http://www.ownermichaelkorsblackfriday.com" title="Michael Kors Handbags Black Friday Sale">Michael Kors Handbags Black Friday Sale</a><br />
<a href="http://www.michaelkors-crossbodybag.com" title="michael kors crossbody bag">michael kors crossbody bag</a><br />
<a href="http://www.michaelkorscrossbodybags.biz" title="Michael Kors crossbody bag">Michael Kors crossbody bag</a><br />
<a href="http://www.michaelkorshamiltontote.us" title="michael kors hamilton satchel">michael kors hamilton satchel</a><br />
<a href="http://www.wholesalesmichaelkorsbagsonline.com" title="michael kors bags wholesale">michael kors bags wholesale</a><br />
<a href="http://www.officalmichaelkorsoutletclearance.biz" title="Michael Kors outlet clearance">Michael Kors outlet clearance</a><br />
<a href="http://www.michaelkorsoutletonlinesale-store.com" title="michael kors outlet online sale store">michael kors outlet online sale store</a><br />
<a href="http://www.chevrecakes.com/" title="http://www.chevrecakes.com">http://www.chevrecakes.com</a><br />
<a href="http://www.michaelkorsoutletonlinest.com" title="michael kors">michael kors</a><br />
<a href="http://www.themercyseller.com/" title="Louis Vuitton">Louis Vuitton</a><br />
<a href="http://www.cheapmichaelkorswatches.biz" title="cheap Michael Kors wallets">cheap Michael Kors wallets</a><br />

Linda, poidáno 9.5. 2005 21:17:21
Nebál bych se, pokud vím tak minimálně polovina lidí si pojede spíš užít prázdniny v cizině a přitom mezi stejně postiženými tolkienisty :-)
Therru, poidáno 9.5. 2005 20:39:53
Sakviš, ten TolkFolk vypadá dobře... :)Jen je to trochu z ruky a bojovat stejně neumím, hm...
Linda, poidáno 9.5. 2005 19:19:02
Možná bych ještě doplnil že se jedná o domovskou akci TĚCH Poláků co hráli na letošním TolkienConu...
Linda, poidáno 9.5. 2005 19:18:05
Hej hola,

pomalu rozjíždím organizaci české výpravy na letošní TolkFolk v Polsku - letos je nosným tématem Bitva Pěti Armád. Pokud nevíte co to je a o čem to je, případně hledáte další detaily, račte nalézt postupně doplňované info zde: http://poetspol.web4u.cz/tf2005.htm

Každá posila je vítána!

boromira, poidáno 11.3. 2005 7:54:13
Ruby: Přesně! Když ten film nemůžu jinak vidět, jsem Polákům vděčná za jakékoliv mumlání, kterému rozumím. Ale jak jednou vidíš originál a máš ho naposlouchaný, je to na zbláznění:-)))
Ruby, poidáno 10.3. 2005 17:24:22
boromira a Therru: To je věc zvyku. Voiceover nevadí a dokonce je lepší než špatný dabing, ale člověk si to musí naposlouchat. Když jsme neměli nic jiného, tak nám to nepřišlo. Ale nedávno jsem si jen tak z nostalgie pustila stařičkou videokazetu Conana a nešlo se na to dívat, natož to poslouchat. Prostě děs! :-)
Emeldir, poidáno 8.3. 2005 10:16:21
To Radek: Vydavatel pro ČR je Mediaprint www.mediaprintkapa.cz, tam by ti měli říct víc.
Radek, poidáno 8.3. 2005 9:45:19
Nevíte kde bych v Praze mohl sehnat ten časopis ze soškou Legolase (druhý díl) všude kde se ptam je že je vyprodáno a možná to bude ještě jednou. Jenže kdo ví zda nebo kdy. Nesídlí někde ta vydavatelská firma, kde by to určitě měli. Díky za radu.
Therru, poidáno 7.3. 2005 21:41:32
Satelit nemáme a polská hranice je naštěstí daleko...
Ale názor na tenhle styl dabingu se zřejmě různí s věkem, protože si živě vzpomínám, jak jsem v tomhle stylu vyslechla svůj první fantasy film - Rudou Soňu někdy ve věku šesti let - a nadšení z něj mě nepustilo hezkou dobu :)

boromira, poidáno 7.3. 2005 14:51:29
Tohle přímo nesouvisí s T-conem, ale nedá mi to. V pátek dávala polská TVN Společenstvo. Zlatý český dabing!! Opravdu jsem nepochopila, proč Poláci svoje filmy titulkují v angličtině a zahraniční filmy přemlouvají tím nemožně drmolivým, jednotvárným předčitatelem, díky němuž člověk neslyší originální zvuk. Vadí mi to u většiny filmů, ale u tohohle filmu mě to vytáčelo k nepříčetnosti. Herecké výkony byly tím mumláním ve psí a ještě se člověk musel soustřeďovat na to, komu vlastně recitovaná replika patří. Nevím, co je horší, jestli průměrný dabing (i když v případě českých dabingů i průměrný je velmi dobrý) nebo tenhle mumlal. Má zvědavost byla po deseti minutách nasycena, nedalo se na to koukat, teda poslouchat.
Rilven, poidáno 27.2. 2005 21:53:17
Budou ještě nějaké fotky, nebo už je to všechno ?
Katka, poidáno 19.2. 2005 20:43:33
Mám velkou prosbu! Sháním rozšířený film - Pán prstenů3 (přepálený) na CD či DVD. Prosím ozvěte se mi, kdo to máte a mohli byste mi to poštou poslat a domluvíme se dále (na ceně atd.)!Díky moc Katka
boromira, poidáno 18.2. 2005 15:31:43
Gildor: opět jsem hledala a nic nenašla, jen malou zmínku o možnosti hlasovat smskou, ale bez čísla a hesla. Jestli víš něco víc, než co je uvedené na odkazech, tak to hoď, prosím tě, do pléna, protože čas se krátí a úspěšnost je nulová :-)))
Elrondka, poidáno 18.2. 2005 0:48:57
hlasuju :-)))
boromira, poidáno 15.2. 2005 7:57:25
Gildor, Third horseman: hledala jsem adresu, ale podle informací na webu se dá hlasovat jen na kuponech z časopisu. Nebo mi něco uniklo?
Third horseman, poidáno 14.2. 2005 15:55:32
To Gildor: adresa?
HaD, poidáno 11.2. 2005 12:37:27
na http://tymur.webzdarma.cz jsou v ostatních fotogaleriích fotky z tolkienconu.
Arsiméné, poidáno 7.2. 2005 18:12:01
Pardon, hipíků.
Arsiméné, poidáno 7.2. 2005 18:10:54
Meldon a jiní: Ale no tak, vždyť jsme nebyli tak střelení. Každý si z conu vybral, co chtěl a k bandě nafetovaných hilíků to mělo asi tak daleko jako světla Amanu ke tmě Angbandu (cit.).
Meldon, poidáno 6.2. 2005 18:23:45
Ahoj Tin Elen,zdravi te tvuj ctitel a kamos T.P.Od srazu na Tolkien Conu me odradili fotky z Tolkien Conu 2004.Dival sem se na fotky z Conu 2005 a myslim, ze tam si vyfocena,jak sedis s nekym v lavici.Podle me si opravdu Temna elfka:}
silent, poidáno 6.2. 2005 16:42:13
morringa: v nekterych knihkupectvich (alespon v Praze) nebo si lze nechat posilat primo od Spolecnosti (www.tolkien.cz), plus na nekterych akcich Spolecnosti. Nemam zas tak moc prehled, nejsem sefredaktor ;)
Morrigna, poidáno 5.2. 2005 16:31:03
To Silent a Jazykove zdroje: parada, ale kde nezasvecenec dostane Thorina?
Emeldir, poidáno 3.2. 2005 10:56:18
Paladar: Mám staženou první kazetu, to znamená celkové dění, pár přednášek, skřetí rituály... Pád Gondolinu, Silmarillion a kousek Belovy přednášky je na druhý kazetě a tu má Belcarnen. Já jsem jenom reagovala na tvůj komentář (jehož závěr zněl fakt docela výhružně a dost mě naštval) a vyjádřila podporu Belovi. Jestli si myslíš, že digitalizace klasickýho videozáznamu se dá udělat na jakýmkoliv počítači a za pár minut, tak jseš na omylu (kdyby to šlo tak lehce, tak to udělám doma). Tu první kazetu budu stáčet vícekrát, takže ti jednu dám. Souhlasíš? Video z druhé kazety bude nejspíš k dispozici na CD kvůli velikosti (cca hodina záznamu).
paladar, poidáno 2.2. 2005 12:13:42
Emeldir: Nevim co jsem ti udělal, nevim co jsemproved,že se mě snaží kamarádka urazit a naštvat. Nevim proč, ale napadá mě otázka máš už to video? Já si klidně přehrávač pujčim.
boromira, poidáno 2.2. 2005 11:44:20
Tauriel, poidáno 2.2. 2005 11:41:08
Nenymir*, poidáno 1.2. 2005 20:21:43
Scalex, poidáno 1.2. 2005 17:11:56
Tauriel, poidáno 1.2. 2005 17:05:39
Nenymir*, poidáno 1.2. 2005 15:38:25
Elien, poidáno 1.2. 2005 13:10:11
vandermaca, poidáno 31.1. 2005 13:41:51
Emeldir, poidáno 30.1. 2005 11:34:08
Tauriel, poidáno 29.1. 2005 15:54:44
silent, poidáno 29.1. 2005 15:14:24
boromira, poidáno 28.1. 2005 13:05:00
Tauriel, poidáno 28.1. 2005 12:55:10
Melië, poidáno 28.1. 2005 12:28:21
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 28.1. 2005 0:57:27
Morrigna, poidáno 27.1. 2005 19:47:39
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2005 16:22:13
Tauriel, poidáno 27.1. 2005 13:33:05
paladar, poidáno 27.1. 2005 13:29:41
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2005 13:17:31
paladar, poidáno 27.1. 2005 13:10:05
Emeldir, poidáno 26.1. 2005 21:32:01
Claredhel, poidáno 26.1. 2005 14:02:15
Therru, poidáno 25.1. 2005 23:31:41
uthante, poidáno 25.1. 2005 20:54:46
Tauriel, poidáno 25.1. 2005 15:10:23
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.1. 2005 14:58:46
Tauriel, poidáno 25.1. 2005 14:53:56
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.1. 2005 14:11:35
Emeldir, poidáno 25.1. 2005 11:00:15
Fosa, poidáno 25.1. 2005 2:24:10
Hedera, poidáno 25.1. 2005 1:25:27
Tauriel, poidáno 25.1. 2005 0:13:04
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.1. 2005 0:07:05
Tauriel, poidáno 24.1. 2005 23:55:42
Therru, poidáno 24.1. 2005 20:27:54
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 24.1. 2005 17:02:14
Claredhel, poidáno 24.1. 2005 15:56:41
Claredhel, poidáno 24.1. 2005 15:44:12
Arwen Undómiel, poidáno 22.1. 2005 13:42:50
Smaug, poidáno 21.1. 2005 10:39:21
Nenymir*, poidáno 21.1. 2005 1:57:44
Tauriel, poidáno 20.1. 2005 23:54:34
silent, poidáno 20.1. 2005 20:40:03
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 20.1. 2005 18:21:52
ekan, poidáno 20.1. 2005 13:40:53
Tauriel, poidáno 20.1. 2005 13:30:23
ekan, poidáno 20.1. 2005 13:25:54
Smaug, poidáno 20.1. 2005 13:10:22
Tauriel, poidáno 20.1. 2005 12:58:57
ekan, poidáno 20.1. 2005 12:52:42
Tauriel, poidáno 20.1. 2005 12:43:43
boromira, poidáno 20.1. 2005 12:15:39
Ligeia alias Veronika Tesařová, poidáno 20.1. 2005 11:41:38
Scalex, poidáno 20.1. 2005 11:08:41
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 20.1. 2005 9:20:37
boromira, poidáno 20.1. 2005 8:31:19
Půlka, poidáno 19.1. 2005 20:31:41
Arsiméné, poidáno 19.1. 2005 20:21:14
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 19.1. 2005 18:39:01
Morgoth, poidáno 19.1. 2005 17:01:28
Mealtiner, poidáno 19.1. 2005 16:53:45
Dwimmer (Skřet z TU), poidáno 19.1. 2005 16:15:59
Frodík, poidáno 19.1. 2005 14:54:20
Smaug, poidáno 19.1. 2005 14:17:36
Láďa, poidáno 19.1. 2005 12:26:14
Ruby, poidáno 19.1. 2005 10:48:32
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 19.1. 2005 10:16:35
Scalex, poidáno 19.1. 2005 9:44:44
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 19.1. 2005 9:16:55
Hedera, poidáno 19.1. 2005 0:33:06
Rilven, poidáno 19.1. 2005 0:13:02
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 18.1. 2005 23:34:35
Scalex, poidáno 18.1. 2005 22:46:17
Tirael, poidáno 18.1. 2005 22:43:06
Nenymir*, poidáno 18.1. 2005 22:40:47
Rilven, poidáno 18.1. 2005 22:34:38
Dwimmer (Skřet z TU), poidáno 18.1. 2005 21:53:13
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 18.1. 2005 19:57:37
Tauriel, poidáno 18.1. 2005 19:47:54
Baacinka, poidáno 18.1. 2005 19:43:22
Dagis, poidáno 18.1. 2005 18:23:14
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 18.1. 2005 17:10:00
Morgoth, poidáno 18.1. 2005 16:51:24
Lindatirion, poidáno 18.1. 2005 16:36:32
Ekan, poidáno 18.1. 2005 16:14:32
Scalex, poidáno 18.1. 2005 16:03:08
Smaug, poidáno 18.1. 2005 15:53:56
Lucyová, poidáno 18.1. 2005 15:42:46
Ekan, poidáno 18.1. 2005 15:41:40
Ruby, poidáno 18.1. 2005 15:29:41
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 18.1. 2005 15:04:42
Tar-ara Istandil, poidáno 18.1. 2005 15:03:51
Smaug, poidáno 18.1. 2005 14:58:08
Lotilosse, poidáno 18.1. 2005 13:18:33
Lothmíril, poidáno 18.1. 2005 8:49:32
Andre, poidáno 18.1. 2005 3:13:31
Hedera, poidáno 18.1. 2005 2:54:10
nerion, poidáno 18.1. 2005 0:13:14
Baacinka, poidáno 17.1. 2005 20:44:56
Tar-ara Istandil, poidáno 17.1. 2005 20:27:34
špagetka, poidáno 17.1. 2005 20:27:25
Aninulain, poidáno 17.1. 2005 20:25:32
Ganjalf, poidáno 17.1. 2005 20:09:16
Therru, poidáno 17.1. 2005 19:41:53
Arsiméné, poidáno 17.1. 2005 19:21:44
Elemmírë, poidáno 17.1. 2005 19:18:55
Termot, poidáno 17.1. 2005 19:18:53
Lacrimosa, poidáno 17.1. 2005 19:04:16
Súlwen, poidáno 17.1. 2005 19:02:47
Smaug, poidáno 17.1. 2005 18:17:40
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 17.1. 2005 18:11:44
Tirael, poidáno 17.1. 2005 18:01:46
Tirael, poidáno 17.1. 2005 18:00:01
Tar-ara Istandil, poidáno 17.1. 2005 17:58:47
Tar-ara Istandil, poidáno 17.1. 2005 17:56:52
Dwimmer (Skřet z TU), poidáno 17.1. 2005 17:36:44
Scalex, poidáno 17.1. 2005 16:58:23
Tauriel, poidáno 17.1. 2005 16:26:47
Krudd(Skřet z Trutnova), poidáno 17.1. 2005 16:19:47
Lúthien, poidáno 17.1. 2005 15:05:46
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 17.1. 2005 15:05:19
AldaHALtar, poidáno 17.1. 2005 15:02:34
Lindatirion, poidáno 17.1. 2005 14:56:02
Elemmírë, poidáno 17.1. 2005 14:21:48
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 17.1. 2005 14:15:15
Elemmírë, poidáno 17.1. 2005 14:11:33
Scalex, poidáno 17.1. 2005 14:05:55
Scalex, poidáno 17.1. 2005 14:04:16
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 17.1. 2005 14:00:41
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 17.1. 2005 13:53:32
Ruby, poidáno 17.1. 2005 13:39:58
MEGAJOHN, poidáno 17.1. 2005 12:05:31
Iva, poidáno 17.1. 2005 11:50:01
Erethriel, poidáno 17.1. 2005 11:18:29
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 17.1. 2005 11:11:20
Smaug, poidáno 17.1. 2005 10:59:03
Lindatirion, poidáno 17.1. 2005 10:38:44
Lindatirion, poidáno 17.1. 2005 10:37:39
Faust, poidáno 17.1. 2005 9:28:01
Isilmë Altáriel, poidáno 17.1. 2005 9:16:56
Cali, poidáno 17.1. 2005 8:31:09
boromira, poidáno 17.1. 2005 8:03:32
Scalex, poidáno 17.1. 2005 0:11:38
Tauriel, poidáno 16.1. 2005 23:50:43
Scalex, poidáno 16.1. 2005 22:48:12
Arnes, poidáno 16.1. 2005 22:34:19
Elemmírë, poidáno 16.1. 2005 21:03:15
MEGAJOHN, poidáno 16.1. 2005 20:40:28
Tauriel, poidáno 16.1. 2005 20:09:50
Annie, poidáno 16.1. 2005 19:52:00
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Star Wars
Star Wars DVD Trilogy (5DVD, THX)



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!