Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Pevnost
UNREAL EDITOR
Gameplanet
Abarin DrD
SFK Palantír
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 2079 lidí

Celkem návštěvníků
14951089

English version here


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
18.1. 2004
TolkienCon 2004 - jaké to bylo? Podělte se o své názory! - Fotografie, video, reportáže účastníků i médií - aktuálně reportáž z magazínu Lidových novin. Poslední aktualizace 5.2.!Verze pro tisk

TolkienCon 2004

Dnes v 14:25 byl oficiálně ukončen letošní ročník TolkienConu. Tento článek by měl být prostorem pro vaše reportáže, které rád uvítám na svém mailu cerovsky@jcsoft.cz. Potěší jakékoliv komentáře. Po pravdě v tuto chvíli jsem především neuvěřitelně unaven a ospalý. Dá se říct, že Conu jako takového jsem se vlastně neúčastnil. Nevím. jak se vám líbil program. Nevím, jak to všechno fungovalo. Nevím, jestli v budově prostě nebylo skoro 400 lidí, kteří se na mně usmívají aby neurazili a děsně se nudí. Takže... jaké to bylo? Opravdu rád bych to věděl...

Reportáž z Lidových novin - Čau Gandalfe
V pátečním magazínu Lidových novin byla uveřejněna reportáž z TolkienConu, která je docela... zajímavá. Dle mého soudu napsána tak, aby ukázala fanoušky způsobem, který si pan redaktor zvolil - jako bandu náboženských fanatiků, rozpolcených osobností a celkově divných nenormálních osob. Inu posuďte sami, text reportáže se krom tištěné podoby objevil i na webu.

Reportáže z Conu:

Fotografie z Conu:

Video z TolkienConu
Během akce jsem krom pár fotek natočil i několik zmatených záběrů. Rozhodně to nic nevypovídá o celé akci jako takové, ale pokud si chcete připomenout věčné běhání z přízemí do třetího patra, pak máte možnost. Video je ve formátu WMV, snadno jej přehraje (pokud možno nejnovější) Windows Media Player.

Reportáž nejen o TolkienConu z Českého rozhlasu
V neděli dopoledne odvysílal Český rozhlas 6 další díl pravidelného pořadu Rádium, ve kterém se tentokrát mluvilo o Pánu prstenů a z velké části o TolkienConu. Po pravdě jsem to ještě celé neslyšel, snad jsem se moc neztrapnil :-)
Stránky pořadu: http://www.rozhlas.cz/radium/styl/_zprava/101717

 

TolkienCon z pohledu hlavního organizátora

Tak... a je to za mnou. Poslouchám tu Písně elfích slavností, které jsem na Conu dostal jako dárek (díky!) a připomínám si, jak to o víkendu vypadalo. Jen velmi, velmi těžko se mohu vyjadřovat na téma "jak to dopadlo", protože to skutečně nevím. Za organizátory šlo o docela vyčerpávající akci. Nemá cenu rozepisovat se o komplikacích a jiným nesmyslech, teď už ne. Je po akci a snad byla úspěšná. Od začátku jsem počítal s tím, že toho moc z programu nestihnu. V tomto směru to dopadlo ještě hůř, viděl jsem jen několik málo úztržků z pár zásadních částí celé akce. Pokusím se na web dát záznam mé tradiční aktivity - přebíhání z přízemí do třetího patra. Za Con jsem shodil dvě kila, minimálně jeden přínos to mělo :-)

Na tomto místě musím poděkovat několika lidem. V první řadě je to Láďa. Bez něj by prostě nebyl program takový jaký byl. To on domluvil drtivou většinu přednášek, přesvědčoval jednotlivé lidi aby přijeli, ... takže díky. Poděkovat musím i lidem ze Společnosti přátel díla J.R.R. Tolkiena. Ekanovi za pomoc při organizaci, Halís (nebo spíš Jixipen) za zajištění bufetu společně s Raven a dalším. Mé díky patří i Lindatirionovi, který (ač nežádán) přidal svou ruku k dílu a krom mnoha jiných záležítostí zajistil akustiku do tělocvičny a postaral se i o koncert. Zapomenout nesmím na všechny ty přednášející, kteří se zapojili do společného díla. Na morální podporu lidí z JCsoftu, bez kterých by to se mnou asi seklo. Díky patří Laisi Finwen a jejímu elfímu koutku, který potěšil, překvapil a na duši pohladil mnoho účastníků. V neposlední řadě pak patří díky vám, účastníkům akce. Bez vás by to nešlo. Ať už v kostýmech nebo bez nich, hlavně vy děláte celou atmosféru. A ta, kterou jste vytvořili právě vy, byla (alespoň v tom málu co jsem zaznamenal) báječná. A na závěr patří mé díky i lidem z Eurotelu. Stát se hlavním partnerem akce tohoto typu asi není úplně běžné a faktem je, že bez této podpory by to nešlo. A pokud ano, mnohem složitěji a ještě náročněji pro nás...

Co ještě dodat. Jsem trochu namněko. Po pravdě mne pár poděkování z očí do očí dojalo k slzám. Bylo to tam s vámi fajn. Uff, už toho nechám. Tak ještě pár technických věcí. Bylo nás tam skoro 400, což je slušný počet. Doma mám sbírku zapomenutých věcí, takže pokud vám něco chybí, neváhejte mi napsat. Třebo se to našlo. No a závěrem bych rád odpověděl na dvě otázky, které jsem dostával docela často. Odpověď na obě se vejde do jedné krátké věty. Napřesrok se doufejme uvidíme zas a dozvíte se to na tomto webu...

 

 

Zápisky pobočníka Nenymirova 
Můj vznešený pán Nenymir se rozhodl, že slávu hvozdů Západních hranic je třeba trochu posílit a vyrazil tedy na setkání šlechty Středozemě. Neb kníže je kníže, a má mít dvůr, vyjela z Noldor též paní Mariel, a světlonoška Vee. Kapitán korábu jež nás v Plzni naložil, se tvářil značně poděšeně na výzbroj a zavazadla mého pána (akce trvá tři dny, tak si vezme tři tašky na osobu:o) nicméně za úplatu našel odvahu a klíč od kufru. V Práglu jsem do města pronikly ochočeným krtkem k Naugrim, kdež v hale nalezli jsme naši kněžnu Lyrel Míriel*
Neb pán nechal mapu na korábu, bylo hledání paláce, v němž setkání mělo být poněkud bizarnější než by bylo záhodno, avšak nakonec jsme sklidily plody svého úsilí v podobě zařazení se do fronty velikostí odpovídající významu akce (moc velká). V té frontě došlo k jevu, který nás v poslední době zužuje – nebereme-li sebou podané snižuje to náklady, ovšem zvyšuje náklad. A tak jsem ač Noldorský kapitán převážnou část dne věnoval zkoumání, co kam právě padá. Ale i toto protivenství bylo zdárně přečkáno (na čemž měli podíl přítomné slečny a paní, se zájmem sledující naše úsilí zvládnout kopu větší sebe). Pak i my zvolili síň a vztyčily stany (pozn. Belcarnen - je to neuvěřitelné, ale oni tam skutečně postavili stany!), tak Západní Hraničáři s Nezordnonií vytvořily ležení Noldor, u jehož bran ležel Wrauu a jež mělo zaskočit mnohé ( zvláště společensky unavené v ranních hodinách obracelo k sebe zpytujícímu zkoumání zdravého vnímání reality ).
Na večer se z paláce vydal průvod směřující do sálu, na shlédnutí příběhu krále Elessara, procházel ulicemi a mocně a mnoze pěl a zněl, za zvuku bubnů a píšťal. K té podívané mi nepřísluší promlouvat, snad jen, že útok Rohirů nás zvedal ze sedel, a mé papírové kapesníčky nakonec urazily dlouhou pouť až k posmrkávající slečně na konci řady.
Po půlnoci jsme ve velké síni ponejprv trochu hrály, a poté rozebíraly ze všech stran nešvary zrcadel zkreslujících obraz Středozemě. Velká pozornost připadla zvláště Legolasovi a jeho kouskům ( respektive činům při pokusu o něž by skončil na kousky ) , kterémuž byla přiznána paralelní identita „moviestar“ – díky čemuž mnoho z Eldar vyřešilo své komplexy nepohyblivosti a nešikovnosti, které v každém z nás pohled na jeho skvělost prostě probouzí. Čas kráčel nocí a bral mnohé do náručí pokrývek a jen pár nás zůstalo bdělých.
Ráno započal Andre svou strhující přednáškou. Mé prokletí bylo, že pán si přispal a mne vyslal abych vstřebával informace a pak mu je předal. Po několika minutách jsem byl přesycen informacemi jako hřib modrák za deštivého období, a pán nikde, inu poslat vojáka na itelektuální linii není nejlepší volba. Abych pravdu řekl následující přednáška mne zaujala především tím, že Láďa svíral v ruce jablko ( já nesnídal ). Sic se mne ( a posluchače ) pokoušel přesvědčit, že má tužba je jen projevem světa jevů, ovšem já se z toho málem zjevil a jsem věru rád, že za prostý lid o takovýchto paralelních spirálách realit přemýšlí aristokracie, a nám pak zjeví jak to s nimi zrovna dneska je.
Přišel čas oběda, a neb i pán seznal, že nejen slovem Láďovým je živ člověk i elf, a tak jsme rádi přijali Faireho pozvání do elfího koutku. Bhééé ono to bylo něco zdravého a bezmasého. Až kouzelné zpěvy, a laskavé úsměvy paní Laisi dokázali odvrátit můj nářek Hraničáře. Noldorky se začli věnovat výrobě šperků, paní Lyrel odpočívala, a mi vyšli na Anděla pro bratra Kubíka. Jestliže, předchozí večer tma mnohé skryla, nyní jsme Pražanům byli opravdu lahůdkou. „Hele tamdle de Frodo“ patřilo k těm zdvořilejším. Plést si mého pána s půlčíkem svědčí o úrovni zraku a mentality oněch jedinců, ovšem občasné posunutí dýky za pasem zajistilo průchod davem.
Tak tedy odpoledne nám proteklo mezi prsty a čas spěl k Nenymirově přednášce. Patrné znaky nervozity, jež se projevovali především touhou někoho zabít – pro vytříbení myšlenek, začali být mírně hrozivé, neb jednak směr onoho tříbení byl převážně na mne, a jednak měl pán rozčilením problém spáchat souvislou větu. Naštěstí naše laskavá a vzácná paní Lyrel Míriel ukonejšila obavy a do srdce vložila jas. Tak tedy Nenymir Liquindo, syn Nemirův dal nahlédnout v mnohé činy dějin Ardy a na konci se dočkal potlesku.
Večer jsem doprovodily naši paní Sterona na loď do jejích domovů, takže nevíme nic o činech, až do půlnoci, kdy shledali jsme opět věrné a bdělé a střetli se na poli ducha přátelství. Neb šlo o noc poslední, nabídka činností v paláci byla pestrá. Mnozí se společensky unavili a pousínali na rozličných místech (od stanu přes topení ), mnozí střídavě klimbali, střídavě diskutovali, a v koruně schodů se usídlila víla a pěla nocí až k úsvitu.
Neděle byl loučení a žalu plná. Odkládali jsme majestát a nakládaly krosny. 
V poslední chvíli jsme i čepele mečů nechali spatřit světlo dne, ale jen lehce a volně. Rozdali se ceny, rozdali se polibky, a příslušníci všech svobodných národů se rozešli do svých domovů. Tak skončil příběh Tolkienconu pro tento rok.
Napsali jsme tento report, z pověření našeho pána, neb ihned po příjezdu žal s odloučení spolu s únavou schvátily jej a nevíme kdy se probudí. Tak tedy odpusťte že nepotkáte se zde s analýzou přednášek a momentů, však k tomu necítíme oprávnění ani potřebu. Přednášky byli zdařilé, a každý si našel to své, stejně tak jako palác byl plný zákoutí a osudů a každý si mohl volit podle svého gusta, to co jej naplňovalo radostí. Náš vděk a obdiv patří všem přenášejícím, účinkujícíma organizátorům, z nichž především Belcarnenovi, neb on dal všanc své jméno a pověst , a všem přátelům za to že byly, a že byly tak kouzelní*

Nenymirova poznámka: Nevím jak ten report bude vypadat, tak bychom rádi připojily naše nehlubší díky Belovi za udatnost, Ruby, Andremu, Láďovi a dalším za shovívavost a pomoc, Lamairu a Laisi za skvělost, mému dvoru za věrnost, a především mé paní Lyrel Míriel a za lásku, opatrovaní a milost. Pro takovéto chvíle stojí za to žít. Děkuji*



Výsledky znalostního kvízu v rámci Tolkien Conu 2004

pořadí jméno/nick

počet bodů
(max. 30)

pomocné
body

1. Miki 25 5
2. Adolescent 25 4,5
3. Aldahaltar 25 4
4. Andre 24 3
5. Werenys 24 0
6.-9. Klára 23 3
  Zedd 23 3
  Finarfin 23 3
  Ëarwen 23 3
10. Beleg 23 2,5
11.-12. Kristýna Faltová 23 2
  Parolková Klára 23 2
13.-14. Skřítek 22 3
  Anger 22 3
15.-16. Tar-ara Istadil 22 2,5
  Richard Vokřál 22 2,5
17.-19. Harry Radar 22 2
  Agama 22 2
  Thovt 22 2
20.-24. Amenophus 21 3
  Tinwe 21 3
  Briana/D. Návarová 21 3
  Michal Holubec 21 3
  Dagis 21 3
25.-26. Erethriel 21 2
  Láďa 21 2
27.-28. Fee Fee 21 0,5
  Šárka Pospíšilová 21 0,5
29.-30. Jakub Roček 20 3
  A. Lichá 20 3
31.-32. Karolína Vyskočilová 20 2,5
  Hana (Írimë) Kolbanová 20 2,5
33. Víťa - Balinor 20 2
34.-35. Tekki 20 1
  Jan Parolek 20 1
36. Michal "Randir" Šebeň 19 3
37.-38. Hana P. 19 2
  Emer Eledhwen 19 2
39. Matúš*Loki*Boombadil*Hyžný 18 3
40. Potty 18 2
41. Martinkaaa 18 1
42. Venice 18 0
43.-44. Trpaslíšek/Kubová 17 3
  Olivová Michaela - Elen 17 3
45. Kubová Anna/Aldawin 17 2
46.-47. Věra Zedníková 17 1,5
  Ondřej Šupčík 17 1,5
48. Michaela Burdová 17 0,5
49.-50. Jarek - M. Elf 17 0
  Petr Žídek 17 0
51. Flycyber 16 1
52. Dominika Rathanová 16 0
53.-54. Martin Horák 15 3
  Boris Zápotocký 15 3
55.-58. JJ 15 0
  Fallon 15 0
  Ming II. Ledový 15 0
  Lobelie 15 0
59. Jana K. 14 3

Všem 59 odvážným znalcům děkujeme za účast a vítězům gratulujeme!

kvíz zpracoval, zadával a výsledky zpracoval: Smaug 
opravovali: Ancalimë, Smaug, Nakor II. a Maryška 
případné dotazy: smaug@centrum.cz
Přečteno celkem 36015x, verze pro tisk

Další článek - Návrat krále pokořil rekord návštěvnosti i v ČR!; Návrat krále nominován na 12 cen BAFTA; Nejlepší film podle producentů; Jak funguje na LOTRovi Interlock?

Předchozí článek - Premiéra v ČR - podělte se o zážitky a názory!

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Alotomirl, poidáno 23.11.2023 15:34:37
Analyses were performed using TreeAge Pro 2019 R2 <a href=https://nolvadex.mom>do tamoxifen side effects start immediately</a> Ten year rates of regional failure as first failure were 0
Tomulik, poidáno 17.1. 2005 13:14:37
Hele,schanim Kristynu Faltovou alias TinElen co byla na tom conu.At se prihlasi.Stejne ten con je nejvetsi sracka plna vyhulencu a podivnych existenci jakou sem kdy videl.Ste si museli pred tou akci poradne slehnout ne?
Tomulik, poidáno 17.1. 2005 13:14:28
Hele,schanim Kristynu Faltovou alias TinElen co byla na tom conu.At se prihlasi.Stejne ten con je nejvetsi sracka plna vyhulencu a podivnych existenci jakou sem kdy videl.Ste si museli pred tou akci poradne slehnout ne?
Frodík, poidáno 26.2. 2004 14:43:24
Mirek a Rosťa: Díky moc, již jsem stránky muzikálu nevštívila, je to squele!!!
Ronin_cz, poidáno 25.2. 2004 14:50:27
Ahoj všem. Tak malinká změna. Není to na mých stránkách, ale muzikál má vlastní jednoduché stránky. Takže:

www.lotrmuzikal.wz.cz

(S)mějte se.
Mirek a Rosťa

Tuvirien, poidáno 24.2. 2004 21:11:27
Pražanda nejsem, takže budu muset otravovat Bela. Ten ale bude mít radost, až po něm budu chtít poslat CD poštou do Jablonce :-) (dost o tom pochybuju, že se mu na tu poštu bude chtít běhat)
Ruby, poidáno 24.2. 2004 13:29:59
Tuvirien: Nahrávku z Conu distribuuje Belcarnen nebo já v jeho zastoupení. Můžeš zajít na pravidelný pondělní sraz u Rozvařilů, pokud jsi Pražanda, a za 20,- je CDčko tvoje :-) Pokud jsi odjinud, doporučuji dohodnout se s Belem na předání ;-)
Tuvirien, poidáno 23.2. 2004 21:06:27
Děkuji, děkuji! To je skvělé. A co nahrávka - tu tam dát nechcete? Mám sice dojem, že je na tom CD z Conu, ale vůbec netuším, kde bych to CD mohla sehnat.
Ronin_cz, poidáno 23.2. 2004 14:37:12
Ahoj. Tedy, pokud to někoho zajímá :-) .. tak jsme se dohodli a text muzikálu Lotr bude uveřejněn na webu během několika dní (možná hodin). Adresa stránky: www.ronin.wz.cz
(S)mějte se
Mirek a Rosťa

Nenymir Liquindo, poidáno 19.2. 2004 23:30:32
ó děkuji;o)
Ruby, poidáno 19.2. 2004 17:28:53
Kdo se dostaví na pondělní sraz, může CD vymáhat ode mě :-)
Maxe", poidáno 19.2. 2004 13:17:33
ja byla též na conu,ale jen v sobotu a na Nenymirově přednášce!!!Byla opravdu skvělá!!!
Smaug, poidáno 18.2. 2004 15:47:04
Bel: užij si ji! Je vrchovatě zasloužená...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 15.2. 2004 22:42:18
Půlka: Oki, někomu je předám... příští pondělí tam bohužel nebudu, mizím na kratší dovolenou :-))
Půlka, poidáno 15.2. 2004 21:26:21
Bel: Díky, ale mě se tam nechce dvakrát (jsem nakonec nějaká líná). Ale už mám volno v pondělí, ne tohle ale to další, takže mi tam dvě, tři nechte, jelikož jsem to slíbila i kamarádům...
Ardon, poidáno 15.2. 2004 21:02:01
Bude CD sehnatelný na PragConu? A nevíte někdo nějaký stránky kde bych se o prag conu dozvěděl víc?
předem dík

Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 15.2. 2004 11:39:47
Půlka: brožurky, pokud vím, zatím ještě nejsou. Není to dvakrát sranda sehnat kupu těch textů a zpracovat je. Každopádně CD je a už nějakou dobu se "dealuje" :-)
Půlka, poidáno 14.2. 2004 21:15:20
Jak to vypadá s brožurkama z TC?
Ekan, poidáno 13.2. 2004 17:36:04
Ganjalf: Definitivně 12.-14.3. Brno.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 13.2. 2004 9:13:27
Ganjalf: už se chystá registrační formulář :-)
Ganjalf, poidáno 12.2. 2004 21:42:01
Vedel by mi teda už niekto povedať, kde bude tá Oslava zničení prstenu.
Baacinka, poidáno 10.2. 2004 20:48:27
Nenymir: Ale dyt to byla prednaska, ken trochu veselejsi... :o) Nekdo nam prece musi jednou rict pravdu... :o)
Ruby, poidáno 9.2. 2004 16:34:35
Nenymir: Ále prosimtě... Láďa byl po těch svých přednáškách tak vyčerpaný, že i kdyby tě chtěl zbít, neměl by na to dostatek sil ;-)))

Arsiméné: ajajajajaj! Jsi můj člověk (nebo cokoliv jiného ;-))

Nenymir Liquindo, poidáno 8.2. 2004 17:17:15
Ruby; Já se celou dobu bál, že se po mě Láďa vrhne a bude mě tlouct se slovy: "To měla být přenáška, ne kabaret!!!";o)))
Ruby, poidáno 8.2. 2004 15:02:19
Nenymir: Děkuji :-) Jak jsem napsala, pak se mi přednáška moc líbila. Jen jsem nevěděla, jestli mě zaujme politologický rozbor vlád na Ardě... ;-)
Nenymir Liquindo, poidáno 8.2. 2004 3:01:30
Ruby: Hezký report* zvláště ta milá část, "... s lehkými pochybnostmi";o))
Půlka, poidáno 5.2. 2004 19:36:59
Mirek a Rosťa: Tak to nám určitě řekněte :-) Už se těším, ta kto jste mě kluci ale potěšili.. Jo, a JE to hrozně návykové, mě zase v hlavě drnčí: já tam nepudu, já vidim Odulu... a nebo U můstku, u Khazad dům, stojí tam plamen Udunu... Nedaj se někde alespoň sehnat ty slova?
Ronin_cz, poidáno 4.2. 2004 14:59:11
Tak to se omlouváme. Netušili jsme, že to bude tak návykové :-)).
Jen pro informaci - již se píše scénář a zřejmě tento víkend padne první klapka na "videoklip" muzikálu LOTR
a ještě jedna drobnost - existuje několik písniček v muzikálu nakonec nezařazených + některé další vznikají... takže uvažujeme o "rozšířené verzi".

Mirek a Rosťa

Tuvirien, poidáno 3.2. 2004 21:39:12
Když jsem jela na TolkienCon, vůbec jsem netušila, jaké následky to na mě zanechá - obzvlášť jeho nejzábavnější část - muzikál. Teprve včera jsem viděla Návrat krále (v Praze mi to nevyšlo) a co se nestalo - v některých nejdramatičntějších momentech, kdy celé kino ztichlo napětím, já jsem měla co dělat, abych se nezačala smát. Koukáme na Aragorna, jak žádá o pomoc armádu mrtvých a mě se v hlavě ozývá "Já mám kocábku náram, náramnou..", anebo Eowyn stojí naproti Nazgulovi a já si v duchu zpívám: "S ženou v boji nepočítal, to se teda přepočítal..." Hele, vy dva, co jste to tam zpívali - pokud mě to nepřejde, tak díky vám budu Pána prstenů už vždycky prožívat jako komedii. To vám teda pěkně děkuju :-)))
Alcronn, poidáno 2.2. 2004 11:36:09
ekan: díky moc
ekan, poidáno 1.2. 2004 20:41:05
Bacinka: 12.-14.3. nejspíš v Brně, určitě se objeví info tady na webu a na www.tolkien.cz
Alcronn, poidáno 1.2. 2004 18:12:00
Taky prosííím
Baacinka, poidáno 1.2. 2004 16:05:13
Víte někdo,kdy je Oslava zničení Prstenu? Já nějak nevim, kde to zjistit...Mohl by mi to někdo prosím napsat na mejl. Byla bych vám moc vděčná :o)
Astray, poidáno 31.1. 2004 19:32:05
Bel: To by v tom případě chtělo zavést "Tolkienovy seznamy" - tam by byli zapsaní všichni, kdo určitě vlastní CD z conu :) Ty by byly k dostání na stránkách ministerstva vnitra a jejich zneužití by se trestalo smrtí :) Howgh!
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 31.1. 2004 19:10:29
Elenya: sorry, ale nikdo z nás nemá čas a kapacitu na to posílat třeba několik stovek CD na dobírku... to prostě skutečně není možné. Bude je mít pár lidí všude možně z různých akcí a pak už si to navzájem nějak prokopírujete :-)
Elenya , poidáno 31.1. 2004 19:01:39
Já do toho nechci kecat, ale s tim CD by to asi vážně bylo lepší poštou... Bylo by to fajn a mohlo by si ho objednat víc lidí, i když chápu, že to znamená taky víc starostí (a větší cenu, což ale neni zas takovej problém).
Půlka, poidáno 31.1. 2004 17:21:23
Bel: díky za info, takže CD za dvacku a brožura zatím ještě není? Kdy bude? já bych si to vzala oboje na jednou, ještě se během nějakej těch čtrnácti dů ozvu :-)
Tuvirien, poidáno 31.1. 2004 16:19:17
To CD o kterém se tady píše - to je to, na kterém je ten muzikál z TolkienConu? Pokud jo, tak bych to také chtěla (v případě, že se to nedá stáhnout někde z internetu). Musím proto přijet do Prahy, nebo to budete posílat poštou?
Win_Key, poidáno 31.1. 2004 13:35:49
A kde že ten sraz je, prosím?
Uruviel, poidáno 31.1. 2004 1:08:13
A v severních Čechách taky určitě není........to by mooooc potěšilo,kdybys nám to mohl poslat........
Astray, poidáno 30.1. 2004 23:22:58
Bel: Ehm,předpokládám, že sraz JCčka není někde v Západních Čechách... Šlo by to i nějak poslat?
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 30.1. 2004 23:06:13
Půlka: CD i s vytištěným obalem za dvacku, v podstatě jen náklady. Brožura zatím ještě není. A není problém dorazit v pondělí alespoň na chvilku na sraz JCčka :-)
Alcronn, poidáno 30.1. 2004 22:17:25
Ještě jeden dotaz - je tu někdo, kdo jede na tu bitvu o Středozem, co má být v červnu? Ehm, ani na takovýhle akci jsem nikdy nebyla, ale tohle vypadá opravdu dobře, docela bych to zkusila. Jezdí tam jen lidi, kteří třeba dělají šerm nebo něco takovýho, nebo i ostatní? (já jezdím na koni, už celkem dlouho a dost, ale to tam zrovna potřebovat nebudu, škoda).
Alcronn, poidáno 30.1. 2004 22:13:31
Já bych měla takovej asi trochu blbej dotaz - jak probíhá Oslava zničení prstenu? Moc jsem chtěla jet na TC, a když to tu čtu, tak mě fakt mrzí, že jsem tam nebyla, ale měla jsem před zkouškama, a já jsem z takovejch akcí vždycky ještě pár dní mimo, takže to prostě nešlo. Ale hrozně ráda bych se s váma potkala (kdo tam budete), tak by to třeba byla dobrá příležitost, ale zas tam nikoho neznám (osobně), nikdy jsem na tyhle akce neměla moc času, teď jsem si ale už dupla, že někam konečně pojedu.
Půlka, poidáno 30.1. 2004 19:52:38
Bel: Jo a ještě taková malá otázka, co za to CD a ty materiály chceš?
Půlka, poidáno 30.1. 2004 19:51:09
Bel: Na sryza, nějak nevim... Na OZP nevim, zda-li pojedu, ale ta je až v březnu. Nešlo by se někde v Praze sejít? Jsem z Kačerova.
Uruviel, poidáno 30.1. 2004 0:49:26
Bel:A dalo by se to CD poslat?
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 29.1. 2004 23:34:21
Půlka: ano, mělo by být k dostání na srazech JCčka, na Oslavě zničení Prstenu a obecně od lidí, kteří se k němu nějak dostanou :-)
Půlka, poidáno 29.1. 2004 19:58:45
Bel: Jsi tu někde? Jak to vypadá s tim CDčkem? Jak bude k sehnání?
Lalaith, poidáno 29.1. 2004 19:20:56
Monna Eressiel, poidáno 29.1. 2004 16:23:23
Sonik, poidáno 27.1. 2004 21:25:43
Půlka, poidáno 27.1. 2004 17:10:33
Hedera, poidáno 27.1. 2004 14:27:15
AldaHALtar, poidáno 27.1. 2004 14:13:06
AldaHALtar, poidáno 27.1. 2004 14:12:57
herby, poidáno 27.1. 2004 12:22:49
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2004 12:03:10
Půlka, poidáno 27.1. 2004 11:26:51
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2004 11:02:50
herby, poidáno 27.1. 2004 10:02:11
Morrigna, poidáno 27.1. 2004 5:56:51
Půlka, poidáno 26.1. 2004 20:29:31
Půlka, poidáno 26.1. 2004 20:25:25
Sonik, poidáno 26.1. 2004 19:20:52
Sonik, poidáno 26.1. 2004 19:16:39
Tauriel (byvala Darthie), poidáno 26.1. 2004 10:59:15
Lindatirion, poidáno 26.1. 2004 7:09:44
Gildor, poidáno 25.1. 2004 23:19:42
Gildor, poidáno 25.1. 2004 23:14:18
Tauriel (byvala Darthie), poidáno 25.1. 2004 22:56:15
Gildor, poidáno 25.1. 2004 22:37:40
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.1. 2004 21:33:13
Ekan, poidáno 25.1. 2004 21:16:56
Lotilosse, poidáno 25.1. 2004 20:57:29
el, poidáno 25.1. 2004 20:52:58
pip, poidáno 25.1. 2004 20:19:47
Půlka, poidáno 25.1. 2004 20:09:51
Ganjalf, poidáno 25.1. 2004 16:00:50
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.1. 2004 15:23:25
pip, poidáno 25.1. 2004 15:04:46
Ganjalf, poidáno 25.1. 2004 14:40:06
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 25.1. 2004 13:56:03
Půlka, poidáno 25.1. 2004 11:57:39
pip, poidáno 25.1. 2004 10:42:16
boromira, poidáno 25.1. 2004 10:35:54
el, poidáno 24.1. 2004 23:33:18
Tauriel (byvala Darthie), poidáno 24.1. 2004 23:25:58
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 24.1. 2004 23:23:56
Tauriel (byvala Darthie), poidáno 24.1. 2004 23:22:36
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 24.1. 2004 23:19:06
Tauriel, poidáno 24.1. 2004 23:16:48
gildor, poidáno 24.1. 2004 23:09:48
gildor, poidáno 24.1. 2004 22:54:00
Půlka, poidáno 24.1. 2004 22:50:22
Darthie, poidáno 24.1. 2004 21:37:01
Uruviel, poidáno 24.1. 2004 20:02:55
Lotilosse, poidáno 24.1. 2004 19:56:38
Lady of Ithilien, poidáno 24.1. 2004 19:54:36
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 24.1. 2004 19:47:45
Ganjalf, poidáno 24.1. 2004 19:41:24
Lady of Ithilien, poidáno 24.1. 2004 19:01:51
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 24.1. 2004 18:55:19
Lady of Ithilien, poidáno 24.1. 2004 18:40:32
Hedera, poidáno 24.1. 2004 17:28:54
Půlka, poidáno 24.1. 2004 16:59:20
Půlka, poidáno 24.1. 2004 16:49:35
Tuvirien, poidáno 24.1. 2004 14:51:41
TrpasliceXXX, poidáno 24.1. 2004 14:48:13
Siriel, poidáno 24.1. 2004 14:11:12
Sam , poidáno 24.1. 2004 13:59:40
Honza, poidáno 24.1. 2004 13:24:04
Nenymir Liquindo, poidáno 24.1. 2004 13:12:55
boromira, poidáno 24.1. 2004 12:39:22
Siriel, poidáno 24.1. 2004 11:55:26
Honza, poidáno 24.1. 2004 10:57:01
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 24.1. 2004 0:51:29
Nenymir Liquindo, poidáno 23.1. 2004 23:04:39
Ganjalf, poidáno 23.1. 2004 23:00:59
Hedera, poidáno 23.1. 2004 22:33:11
Ganjalf, poidáno 23.1. 2004 22:22:36
gildor, poidáno 23.1. 2004 21:27:16
Calarien, poidáno 23.1. 2004 21:17:38
gildor, poidáno 23.1. 2004 21:16:27
Scalex, poidáno 23.1. 2004 20:01:55
Lady of Ithilien, poidáno 23.1. 2004 19:23:29
Nenymir Liquindo, poidáno 23.1. 2004 19:21:49
Darthie, poidáno 23.1. 2004 19:19:22
boromira, poidáno 23.1. 2004 13:16:55
Ekan, poidáno 23.1. 2004 9:44:37
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 23.1. 2004 9:13:38
Scalex, poidáno 23.1. 2004 9:08:27
Hórin, poidáno 23.1. 2004 9:07:35
Hórin, poidáno 23.1. 2004 9:01:48
Smaug, poidáno 23.1. 2004 8:57:30
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 23.1. 2004 8:35:27
Smaug, poidáno 23.1. 2004 8:00:01
Nenymir, poidáno 23.1. 2004 0:07:53
Lady of Ithilien, poidáno 22.1. 2004 19:25:05
Gismoo, poidáno 22.1. 2004 19:14:30
Turécolindé Samniel, poidáno 22.1. 2004 18:10:09
Darthie, poidáno 22.1. 2004 15:33:44
Hedera, poidáno 21.1. 2004 22:04:48
Elen, poidáno 21.1. 2004 21:42:04
JJ, poidáno 21.1. 2004 21:14:33
Sonik, poidáno 21.1. 2004 21:07:15
Půlka, poidáno 21.1. 2004 20:56:39
Baacinka, poidáno 21.1. 2004 20:45:03
Sonik, poidáno 21.1. 2004 20:36:30
Harry Radar, poidáno 21.1. 2004 20:06:28
Harry Radar, poidáno 21.1. 2004 20:03:49
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 21.1. 2004 20:02:34
Půlka, poidáno 21.1. 2004 19:45:24
Ilwerin Eärwen, poidáno 21.1. 2004 19:21:43
Claredhel, poidáno 21.1. 2004 16:44:41
pottermaniak, poidáno 21.1. 2004 14:01:26
Randir, poidáno 21.1. 2004 13:34:55
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 21.1. 2004 13:32:02
Smaug, poidáno 21.1. 2004 13:26:45
Ekan, poidáno 21.1. 2004 12:55:34
Maeglin, poidáno 21.1. 2004 12:30:48
wrauu, poidáno 21.1. 2004 12:26:29
TrpasliceXXX, poidáno 21.1. 2004 12:05:46
Ekan, poidáno 21.1. 2004 11:57:10
Frodík, poidáno 21.1. 2004 11:08:20
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 21.1. 2004 10:18:10
Smaug, poidáno 21.1. 2004 9:45:55
Smaug, poidáno 21.1. 2004 9:24:11
Scalex, poidáno 21.1. 2004 9:09:58
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 21.1. 2004 8:56:45
pottermaniak, poidáno 21.1. 2004 7:40:53
Nenymir Liquidno, syn Nemirův, poidáno 21.1. 2004 1:51:10
Arnes, poidáno 20.1. 2004 22:29:54
Morgaine-Súrendil, poidáno 20.1. 2004 22:22:59
Tuvirien, poidáno 20.1. 2004 21:43:06
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 20.1. 2004 21:29:15
Sonik, poidáno 20.1. 2004 21:22:36
ekan, poidáno 20.1. 2004 21:08:41
ekan, poidáno 20.1. 2004 21:01:28
Sonik, poidáno 20.1. 2004 20:47:31
Ilwerin Eärwen, poidáno 20.1. 2004 20:32:44
ekan, poidáno 20.1. 2004 20:04:03
Aelinwen Citrinth, poidáno 20.1. 2004 19:51:55
pottermaniak, poidáno 20.1. 2004 19:40:42
Díniel, poidáno 20.1. 2004 18:36:25
Láďa, poidáno 20.1. 2004 17:43:15
Půlka, poidáno 20.1. 2004 16:51:53
Lindatirion, poidáno 20.1. 2004 14:59:55
Claredhel, poidáno 20.1. 2004 14:26:13
Lyrel Míriel, poidáno 20.1. 2004 11:02:52
Frodík, poidáno 20.1. 2004 10:50:18
gandalfina, poidáno 20.1. 2004 9:06:13
Ronin_cz, poidáno 20.1. 2004 7:56:54
pottermaniak, poidáno 20.1. 2004 7:55:39
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 19.1. 2004 22:26:26
Lady of Ithilien, poidáno 19.1. 2004 22:05:23
Sonik, poidáno 19.1. 2004 21:52:19
Cali/Klára, poidáno 19.1. 2004 21:28:42
Tar-ara z Galdoru, poidáno 19.1. 2004 21:01:28
jednicka, poidáno 19.1. 2004 20:32:02
Půlka, poidáno 19.1. 2004 20:11:33
Lith, poidáno 19.1. 2004 20:08:15
Astray, poidáno 19.1. 2004 18:57:37
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 19.1. 2004 18:43:07
Astray, poidáno 19.1. 2004 18:33:23
Xandie a Andariela, poidáno 19.1. 2004 18:32:51
boromira, poidáno 19.1. 2004 18:13:46
Siriel, poidáno 19.1. 2004 18:11:01
Wrauu, poidáno 19.1. 2004 17:24:23
gandalfina, poidáno 19.1. 2004 16:04:13
gandalfina, poidáno 19.1. 2004 16:02:03
pottermaniak, poidáno 19.1. 2004 15:11:01
Loswen, poidáno 19.1. 2004 15:01:17
Erchamion, poidáno 19.1. 2004 15:00:02
Hedera, poidáno 19.1. 2004 14:31:58
Ancalimë, poidáno 19.1. 2004 14:05:34
FeeFee, poidáno 19.1. 2004 13:27:40
Baacinka, poidáno 19.1. 2004 12:14:03
toomz, poidáno 19.1. 2004 12:06:40
Lindatirion, poidáno 19.1. 2004 12:00:12
Smaug, poidáno 19.1. 2004 11:53:16
Erethriel, poidáno 19.1. 2004 10:12:23
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 19.1. 2004 9:48:29
Case, poidáno 19.1. 2004 9:19:59
Sonik, poidáno 19.1. 2004 1:43:10
Sonik, poidáno 19.1. 2004 1:39:59
ekan, poidáno 19.1. 2004 0:11:34
ekan, poidáno 19.1. 2004 0:01:11
Scalex, poidáno 18.1. 2004 23:41:34
Scalex, poidáno 18.1. 2004 23:38:55
ekan, poidáno 18.1. 2004 23:25:07
Elenya , poidáno 18.1. 2004 22:49:52
ekan, poidáno 18.1. 2004 22:26:55
Sonik, poidáno 18.1. 2004 21:25:48
Arwy_Kraft, poidáno 18.1. 2004 20:39:39
Lin, poidáno 18.1. 2004 20:26:11
Nandin, poidáno 18.1. 2004 20:26:08
Melkor, poidáno 18.1. 2004 20:02:51
Aninulain, poidáno 18.1. 2004 19:16:35
miki, poidáno 18.1. 2004 19:05:52
Scalex, poidáno 18.1. 2004 19:04:27
Půlka, poidáno 18.1. 2004 18:27:26
Půlka, poidáno 18.1. 2004 18:25:48
Scalex, poidáno 18.1. 2004 17:58:45
ZY, poidáno 18.1. 2004 17:50:04
Arnes, poidáno 18.1. 2004 16:39:57
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Hry
Návrat krále a další hry na PC, PSX i PS2



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!