Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Pevnost
2002zy
Stránky o Dračím Doupěti
FantasyGalerie
MusicZone
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 1793 lidí

Celkem návštěvníků
14783858

English version here


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
25.3. 2002
Oscarové šílenství je za námi - jak dopadlo Společenstvo Prstenu ? (doplněno o fota)Verze pro tisk

Dnes, před několika málo minutami, byla udělena poslední zlatá soška. Nyní už víme, kolik celkem jich získalo Společenstvo Prstenu. Z 13 nominací dokázal snímek Petera Jacksona proměnit celkem 4 kousky.

 

Cenu získalo v kategoriích:

hudba - Howard Shore
make-up (masky) - Richard Taylor, Peter Owens
kamera - Andrew Lesnie
vizuální efekty - Jim Rygiel, Randall William Cook, Richard Taylor, Mark Stetson


Bohužel nezískalo a jiným filmům přenechalo:
střih - Černý Jestřáb sestřelen 
kostýmy - Moulin Rouge
herec ve vedlejší roli - Jim Broadbent
výprava - Moulin Rouge
skladba - theme song z Příšerek s.r.o.
zvuk - Černý Jestřáb sestřelen
adaptovaný scénář - Čistá duše
režie -
Čistá duše
film - Čistá duše

A jaký byl váš tip? Splnila se očekávání? Potěšil vás výsledek, nebo byl spíše zklamáním? Já osobně jsem především docela překvapen. Ani ne tak počtem sošek (můj tip byl 3 až 5), ale spíš kategoriemi, ve kterých je LOTR získal. A to, že kostýmy a výpravu (do ní se počítá i tvorba interiérů atp.) získalo Moulin Rouge, mi přijde jako vyložené zklamání a selhání zdravého rozumu porotců. Celkově bych řekl, že Akademie letos volila skutečně dost neočekávaným způsobem v těch "méně důležitých" kategoriích a ve výběru nejlepších herců a hereček ať již v hlavních či vedlejších rolích . Nejlepší film a režie překvapením (bohužel) nebyla. Snad bude mít Peter Jackson víc štěstí příští rok ...

Fotografie z "červeného koberce" a předávání cen (Peter Jackson, Howard Shore, chlapící od efektů a podobně)

Přečteno celkem 18056x, verze pro tisk

Další článek - Malé zamyšlení nad výsledky Oscarového klání; National Geographic - dokument o natáčení LOTRa

Předchozí článek - Ukázka z natáčení filmu (nepoužité záběry); trailer na Dvě Věže a vlastní film v ČR - kdy budou; !! scénář k filmu v češtině !!; další verze titulků, Oskarová horečka vrcholí ...

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Weliemomb, poidáno 15.01.2024 0:14:27
Francomano D, Ilacqua A, Bruzziches R, et al <a href=http://viagr.sbs>where to buy viagra connect</a> Anesthesia free cleaning is not something I did in order to escape my real responsibility of caring for my dog s health
Zlatěnka, poidáno 29.3. 2002 22:26:09
mordor:ty jsi můj člověk!
Budu považovat Tolkienovo dílo(+ pokračovatelů) za to nejlepší, co tenhle pohnojenej svět vytvořil, ať si ti naprosto nekultivovaní a zparchantělí Amíci řeknou nebo napíšou cokoliv.

Garion, poidáno 29.3. 2002 17:40:24
Říkal jsem si, že mě nějací oskaři můžou bejt ukradení, ale stejně jsem byl celej nedělní večer nervózní a ráno jsem nemohl dospat. No a dneska mi jsou zase ukradení :-) Svůj dojem na film měnit nebudu, znám lidi, kterým se film vůbec nelíbil, tak proč by zrovna tací lidé nemohli sedět v porotě? Jak již někdo psal, neznám film, který by tolik lidí vrátil zpět ke knížce.
Mám upřímnou radost z oskara za hudbu, která se mi moc líbí.

jklamo, poidáno 29.3. 2002 1:22:47
No jo, LOTR proste neni dost dobry zanr pro americkou akademii :=((( Fantasy je pro ne proste moc tezko stravitelna. Moc dobre to ale pristi rok nevidim, akademici mozna budou myslet, ze uz ocenili prvni dil a pak uz nic nemusi, kdyz to stejne tocili najednou. Mozna taky ne. Taky to dost zalezi na tom, jake filmy se tenhle rok natoci......
(v)Eru, poidáno 27.3. 2002 22:12:08
Musim podotknout, ze jsem kvuli FOTRovi shledla zaznam z udileni a uz chapu proc Enya zasadne nevystupuje na zivo. Bud se den predtim opila nejakym svinstvem, nebo mela v krku chlup, nebo co, ale bylo to hrozny. I ta podivna sexbomba z Pearl Harboru zpivala lip :o/
sup, poidáno 27.3. 2002 20:32:00
Celý Oskary jsou ujetý, pro mě třeba byla bezkokurenčně nejlepším filmem roku (a nejen tohoto) Amélie (btw: jako film je to lepší i než FotR), ale znám plno lidí který ji nesnášej, to samý platí o každym filmu.Člověk prostě musí jít a vidět, ceny (a nominace) můžou maximálně některý filmy zviditelnit, ale to stejně PP nepotřebuje.
ARWEN, poidáno 27.3. 2002 20:01:25
REKLA BYCH ZE ASPON TY KOSTYMY MOHLY DOSTAT. JINAK CETLA SEM H. POTTERA A FILM ME DOST ZKLAMAL!!!! NA LOTRA PROSTE NIKDO NEMA!
Ifca, poidáno 26.3. 2002 20:47:35
Jak napsal někdo kompetentní-český divák na Oskary a filmové ceny zase tolik nedá. A kvalita filmu rozhodně není daná počtem sošek. Ovšem kategorie mě fakt překvapily. No nic třeba to vyjde příští rok. A když ne příští, tak přespříští.
Ivetir, poidáno 26.3. 2002 19:24:53
No, tyhle oblasti byly opravdu vynikající
JumboJet, poidáno 26.3. 2002 17:18:22
Jo a ještě něco, samozřejmě, že Lotr neměl šanci na všechny nominace, přál jsem Oscara taky Moulin Rouge a Čisté duši, ale asi v trochu jiných kategoriích, no řekněte, nebyla to pěkná komedie?
JumboJet, poidáno 26.3. 2002 17:18:21
Jo a ještě něco, samozřejmě, že Lotr neměl šanci na všechny nominace, přál jsem Oscara taky Moulin Rouge a Čisté duši, ale asi v trochu jiných kategoriích, no řekněte, nebyla to pěkná komedie?
JumboJet, poidáno 26.3. 2002 17:05:20
No hleďme, Akademie jako taková asi ztrácí rozum, ale nepřekvapuje mě to. Jsem celkem zklamán udílením těchto cen, ne jako takových, spíš asi jejich způsobem udílení. Vzal jsem si již ponaučení z minulých let, například, když jaksi oni "vševědoucí akademici" pozapomněli na Tanec v temnotách, který jaksi hrál černou ovci a nebyla tam vynachválena Amerika. A jak se zdá, pokud není něco čistě z americké produkce, nemá to celkem reálnou šanci na získání přeborného počtu sošek. Vždyť Nový Zéland a Evropa jsou tak daleko, proč se jimi zabývat. No, řekněme tedy, že ani hollywoodská hvězda tomuto filmu neprospěla, tak já fakt nevím, co ti chytráci chtějí, ale nechme je rozhodovat, ať si určí svůj nejlepší film, diváci již stejně měli vybráno dávno před nimi, a co je ještě lepší, ještě jsem nezažil film, který by tolik lidí připoutal zpět ke knihám, prostě LOTR je cosi, co se dostalo do srdcí a myslí mnoha lidí, ať už se soškou zlatého panďuláko nebo bez ní.
Hilka, poidáno 26.3. 2002 16:12:38
Smutním, smutním, jako ty a ještě víc budu, jestli příští rok nějaký Oskary ukořistí ten skrček Harry Potter, ale například Čistý duši to z celého srdce přeju.
Galadriel, poidáno 26.3. 2002 15:42:19
Víš, možná smutníme jen pro to, že Titanik dostal Oskary a PP ne a přitom je to film o x tříd výš!
Hilka, poidáno 26.3. 2002 15:39:32
LOTRa miluju, četla jsem ho snad 5x a viděla 2x, ale Moulin Rouge je taky skvělej film a po shlédnutí Čisté duše jsem neměla slov. Rozhodně si Oskary zaslouží také. Možná by to chtělo jít se podívat i na ostatní filmy než někdo začne kritizovat a odsuzovat.
mordor, poidáno 26.3. 2002 14:46:57
Proč smutit.Přece ty trapné oskary nebo jak se tomu nadáva jsou stejně jen komerční svinstvo.Proč to má být nejlepší film ?? Proč má přitáhnout houfy čumilů kteří v životě žádné fantasy nečetli.Cožpak PP není jen zvizualnění nádherné knihy??Když ji někdo nečetl a vubec ho tento žanr nezajíma , není to jako by se na film dival jedním okem?? Když mi u lotra tečou slzy vzrušením nemám čas přemýšlet že mu nějaký akademický magor
nedal cenu.Vlastně bych byl radši kdyby nedostal žadne nominace ani oskary.Věřím že by to pro mě byl pořád nejlepší film na tomhle .... světě i kdybych byl jediný komu se líbí..

Legoland, poidáno 25.3. 2002 20:42:17
Vsechno to podelali!Zaslouzil by si vyhru ve vsech 13-ti nominacich!
Byv, poidáno 25.3. 2002 20:30:10
Asi nám nebude vadit,že PP nedostal tolik ocenění kolik si zasloužil. Pan Švankmajer to řekl jasně, ocenění dávat až po 50 letech.
kátís-ek, poidáno 25.3. 2002 20:28:56
Tak to je docela překvápko!!Podle mě výprava v LOTRovi nemá konkurence...no nic.Za rok se ukáže:))!!!
FlyCyber, poidáno 25.3. 2002 19:57:14
No nic, snad příště...
Fosko, poidáno 25.3. 2002 19:34:45
4 sošky, taky sošky- a navíc všichni víme, že LOTR si jich zaslouží víc, sice je nedostal, ale my to víme(tím myslím všechny Tolkienisty)
Andysek, poidáno 25.3. 2002 18:57:34
Oskary jsem sledovala v přímém přenose a docela mě zklamaly.Čekala jsem, že LOTR získá Oskara přinejmenším za film roku a režie roku. Kategorie kostýmy mě docela šokovala. Pevně doufám, že si ty Oskary pro LOTR nechali porotci na příští dva roky. Držím palečky
Eva, poidáno 25.3. 2002 17:59:22
No,já tipovala víc,ale kostýmy mě překvapily. Myslím,že na Oscarech (pro mě) až tak nezáleží. Američani opět potvrdili,že jsou naprostí kreténi-PJ tam vložil milostný motiv a stejně se akademii nezavděčil... Je to blbý,ale dalo se to čekat. Shrnuto:PP si zaslouží víc.
Míšánek, poidáno 25.3. 2002 17:42:11
No, jo. PP je totiž film s dějem, a to se už hromadu let nenosí. Já typoval 5, zklamanej počtem teda moc nejsem, ale že PP nevyhrál va kategorii nejlepší film a nejlepší režie, to fakt nechápu. Ty hlavy pomazaný, co sošky udělujou, jsou totální idioti.
Dadel, poidáno 25.3. 2002 17:29:41
Zas nějaká pozitivní diskriminace! Můžeme jen litovat, že v Lotrovi nehrál žádný černoch. Snad se to změní, až připochoduje Haradská armáda:-)
Lucík, poidáno 25.3. 2002 15:44:01
úspěch to je, o tom není pochyb, typovala jsem víc sošek, ale nemyslím, že je důvod ke zklamání. Překvapením, ale bylo, kolik sošek dali akademici podle mého názoru zcestně, ale nechme to na nich...je to jejich job. Každý ten film podle jeho kvality apod, ocenil už dávno, a podle návštěvnosti týhle strábky soudím, že kladných hodnocení je celkem dost.
Jana, poidáno 25.3. 2002 15:30:40
Nojo - možná prostě nemohli strávit návštěvnost a kasovní úspěch. A ten ještě zdaleka nekončí. Třeba to i někoho štve, a tak chce říct masám lidí, který jdou na LOTR - no podívejte se, kam jste se zařadili. Jenže - komu by to nebylo jedno, že ? :)))
Yavanna, poidáno 25.3. 2002 15:00:16
zklamaná nejsem - co ostatně záleží na soškách, důležitý je, že je to dobrej film.
D.D, poidáno 25.3. 2002 14:57:06
Dle mého názoru LOTR získal sošek tak akorat:) Beru Společenstvo jako prvni třetinu filmu kterej jsem jen nedokoukal:) A nechci nějak mystifikovat ale myslíte že by Titanik za svou první třetinu získal 3 oskary? Myslím že nééé!!!:))) A to nás může tešit! Kdyš to příští rok a rok nasledný dopadne "Takhle BÍDNĚ" Bude LOTR i tak nejlepší film všech dob!!:))) Stačí na to jednoduché počty 3x13 nominací téměř 40 nominací kterej film se tím muže chlubyt???:)))) 3x4=12 oskárků A máme tu nejlepší film všech dob!!!:))) Nobo se mílím???? A i kdyby ne mě to dojem z filmu nezkazí:))) O knize nemluvě!!!!!
Gimli, poidáno 25.3. 2002 14:52:38
H..zlové!! Nojo, LOTR má holt smůlu že to neni americkej film a že PJ je novozélanďan...
Lollitka, poidáno 25.3. 2002 14:23:00
Já jich taky moc nečekala. Ale ty, co PP vzal Moulin Rouge, to je fakt vtipný, když na něho vůbec nemá. Berte to tak, že fantasy není oscarovej žánr a jako takovej nemá na nejlepší film a režii nárok, i když bylo nesrovnatelně těžší natočit PP než Čistou duši. I ve mě byla malá dušička, když vyhlašovali nejlepší režii a film, ale nakonec je to dobře. Sošky za technický zpracování má, takže je dobře udělanej, a to ostatní ať si klidně pan Howard strčí někam, protože za pár let si na Čistou duši nikdo nevzpomene. Vy snad víte, co získalo Oscara za rok 95 nebo 99? Já si to teda už nepamatuju.
Kdyby PP získal tyhlecty "vyšší" ceny, byla by z toho ještě větší komerce. Buďme rádi aspoň za něco.

Jinny, poidáno 25.3. 2002 14:20:43
Láďo, přesně. Myslíte, že si dal Howard takovou práci jako Jackson? Že bylo snazší napsat scénář FOTRa? Chápu, že snaží podělit všechny, ale čtyři ze třinácti je vážně podezřele málo. Proč teda dávali tolik nominací?
ZY, poidáno 25.3. 2002 14:11:51
Ani me to neprekvapuje a ani mi to nevadi. Me se to stejne libi. Ale sem tam akademici fakt ujeli...
Adéla, poidáno 25.3. 2002 12:54:42
Myslím,že není třeba se trápit.Udělení Oscarů podle mne rozhodně není známkou kvality filmu.Oscarové filmy bývají často celkem trapná červená knihovna.(Viz např. Titanik nebo Kolja.) Možná by ocenění přilákalo do kina další potencionální fanoušky Tolkiena, ale pokud nepřijdou, je to především jejich chyba. Dnes už asi málokdo neslyšel o PP,takže každý,kdo chce poznat ten příběh, má cestu před sebou. Stačí vykročit ze dveří... (K tomu opravdu není žádné sošky třeba.)
Adéla, poidáno 25.3. 2002 12:54:42
Myslím,že není třeba se trápit.Udělení Oscarů podle mne rozhodně není známkou kvality filmu.Oscarové filmy bývají často celkem trapná červená knihovna.(Viz např. Titanik nebo Kolja.) Možná by ocenění přilákalo do kina další potencionální fanoušky Tolkiena, ale pokud nepřijdou, je to především jejich chyba. Dnes už asi málokdo neslyšel o PP,takže každý,kdo chce poznat ten příběh, má cestu před sebou. Stačí vykročit ze dveří... (K tomu opravdu není žádné sošky třeba.)
Elleth, poidáno 25.3. 2002 12:09:33
Jó, holt LOTRa si porota zařadila do popcornový kategorie. A navíc budou další dvě šance!
Irčan, poidáno 25.3. 2002 11:53:59
Fajn.Třeba konečně seženu lístky , když už to "není největší trhák".
Galadriel, poidáno 25.3. 2002 11:29:52
To neřeš, v návalu emocí (rozčarování) jsem už napsala horší věci. :oD
Láďa, poidáno 25.3. 2002 11:24:43
Kostýmy jsou samozřejmě s "y" a to si to po sobě obvykle čtu!
Láďa, poidáno 25.3. 2002 11:23:04
To že dostal oscara za nejlepší kameru a nedostal ocenění za výpravu (a kostými) nad tím opravdu zůstává rozum stát. Pokud jde o nejlepší film a režii, měla by si milá akademie ujasnit za co ty oscary vlastně dává. Buď to bude vždy nějaký "art" film anebo naopak třeba i velkofilm, který ale nejvíce zapůsobil na diváky atd. Jinak by nedošlo k tomu, že oscara za nejlepší film získá jednou např. Gladiátor a PP podruhe ne. Nic proti Glad., docela se mi líbil, ale na PP rozhodně nemá, a to soudím z reakcí lidí, co knihu nečetli a fantasy je v podstatě nezajímá.
archenemy, poidáno 25.3. 2002 10:44:48
vysledek sem tipnul presne, cekal sem, ze dostane 4, ale jsem taky dost prekvapenej v jakejch kategoriich je ziskal.
Punkerka, poidáno 25.3. 2002 9:14:22
No já vůbec zklamaná nejsem (vlastně mi to bylo dost jedno), ovšem neviděla jsem žádnej z ostatních nominovanejch filmů, takže vůbec nemůžu posuzovat......
Každopádně LOTR má ještě 2 šance :-D a my všichni (většina) víme, že Společenstvo byl jen začátek..... takže ať žijí Dvě věže!
Víte, právě mě napadlo, že si možná tohle uvědomili i ti "oscarový udělovači" a schovávaj si to na příště.

(v)Eru, poidáno 25.3. 2002 9:00:17
Nemaj nejlepsi film a rezisera ?? :o((( Lidem se nezavdecis...


Siki, poidáno 25.3. 2002 8:30:27
Nic jineho jsem ani necekala...porota pekne ujela..za kostymy a vypravu Moulin Rouge????Nemam slov
MEGAJOHN, poidáno 25.3. 2002 8:28:28
jsou to trotli...
Galadriel, poidáno 25.3. 2002 8:22:52
Ach jo, "akademie" je pěkně mimo. LOTR by si toho právem zasloužil víc.

[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Star Wars
Star Wars DVD Trilogy (5DVD, THX)



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!