Premiéra v ČR - podělte se o zážitky a názory!
Napsal: Belcarnen dne 14.1. 2004, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Premiéra v ČR - podělte se o zážitky a názory!
Tak a je to tu! Dnes v noci se sejdeme před kiny a pět minut po půlnoci bude v ČR konečně uveden Návrat krále. A že nás v tom kině ale bude! Ostatně stačí si přečíst, co se různě píše a o čem informují kina... 

Předprodej vstupenek na očekávaný třetí díl trilogie J.R.R. Tolkiena, Pán Prstenů: Návrat krále, vrcholí. Jak sdělila tisková mluvčí společnosti Village Cinemas, Magdalena Tikalová, bylo v rámci předprodeje v obou multiplexech na Andělu a Černém Mostě prodáno na poslední díl LOTRa již přes 8.000 vstupenek. Na půlnoční premiéru zde stále zbývá dostatečné množství vstupenek i na slušná místa, jelikož se díky systému Interlock bude promítat prakticky na všech sálech obou multiplexů.

Marketingová manažerka Palace Cinemas, Petra Zemanová, nás informovala, že obě půlnoční premiéry ve Slovanském domě i Novém Smíchově jsou sice již beznadějně vyprodány včetně obou středečních maratonů, pro velký úspěch se ale budou v týdnu od 22. do 28. ledna každý den opakovat od 14:40 v multiplexu na Novém Smíchově. Dále nám potvrdila potěšující zprávu, že vstupné pouhých 99,- Kč i nadále platí do multiplexů v Letňanech a v Hostivaři včetně všech představení Návratu krále. 
Zdroj: FilmPub - denně informace ze světa filmu

Zajímavé informace jsou i v dnešní speciální "Pán prstenů" sekci Mladé Fronty, kterou najdete i on-line - http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=Cpanprstenuo.

Vyprodáno, skoro vyprodáno, přidáváme další představení. Takřka všechna česká multikina, kam o půlnoci ze středy na čtvrtek vstoupí třetí díl Pána prstenů - Návrat krále, hlásí prakticky totéž. Na dramatický závěr cesty hrdinů za zničením mocného Prstenu už nejsou zvědavi jen fanoušci knih J. R. R. Tolkiena a obdivovatelé filmařského umu režiséra Petera Jacksona. Na dnešní slavnostní premiéru dostaly pozvání i desítky celebrit. "Měli by přijít ministři Pavel Dostál a Vladimír Mlynář, na předběžném seznamu hostů jsou i zpěváci Karel Gott a Helena Vondráčková nebo herci Ivana Chýlková, Tomáš Hanák, Veronika Žilková, Karel Roden," vybírá namátkou ze známých jmen Milan Stopa ze společnosti Warner Bros.

A až se vrátí z kina a budete se chtít podělit o dojmy, můžete napsat třeba recenzi zde na web. Pokud nechcete psát přímo recenzi (a text Je to super! a 300 vykřičníků recenze rozhodně není), jste vítání v komentářích zde u článku nebo právě u recenzí. Ať už té mé, nebo mnoha a mnoha dalších, které se jistě objeví. Zde v článku bych rád uveřejnil i odkazy na zajímavé fotografie z premiéry, takže pokud budete nějaké mít, neváhejte poslat odkaz nebo přímo soubory.

Cesta se blíží ke konci. Armády se seskupují před Minas Tirith, v kinech nás očekává poslední bitva z války o "kvalitní filmové zpracování Pána prstenů." A tohle je shodou okolností pětistý článek, který zde na stránkách uveřejňuji (ač mnohé ze začátku jsou spíš kratičké zprávičky). Těším se na shledanou v kině a na vaše názory zde. Užijte si to!

 



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=506 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 20.04.2024 4:04:43 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------