Nostalgie - stará verze webu věnovanému filmu Pán Prstenů
Nová verze - http://lotr.jcsoft.cz



[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

9.6. 2003BelcarnenElrond dělá vtípky o Matrixu aneb co nového k Návratu Krále; Glum přebírá cenu MTV - fantastické video!; Oficiální trailer na Návrat Krále - kdy?; Nominace a ocenění pro Dvě Věže

Elrond dělá vtípky o Matrixu aneb co nového k Návratu Krále
Jak jistě víte, právě probíhají dotáčky scén k Návratu Krále. Hobiti a Liv Tyler mají údajně již dotočeno, spousta práce je před Viggo Mortensenem. Na Ain't it Cool News se objevil krátký report z přetáček jedné zajímavé scény...

Viggo Mortensen jako Aragorn (se zatím ještě neupraveným vousem :-) je ve stanu, do kterého vchází Hugo Weaving coby Elrond. Na sobě má plášť s kápí, jeho obličej je skryt v temnotě. Peter Jackson scénu, ve které Elrond dramaticky sundává kápi, aby si promluvil s Aragonem, přetáčel hned několikrát. Z nějakého důvodu Hugo svou větu neustále kazil. Nakonec vše bylo jakžtakž uspokojivé, ale Peter nechal natočit vše preventivně ještě jednou. Tentokrát to vyšlo nejlépe :-) Elrond vstoupil na scénu a pomalu odhalil tvář. Měl nasazeny své klasické "Mr. Smith" sluneční brýle a s kamennou tváří pronesl cosi jako "Přidej se k Matrixu, Aragorne!"

Je vidět, že herci mají smysl pro humor. Ale co nám to prozrazuje o ději Návratu Krále? Kde a proč se Elrond setkává s Aragornem? Proč jde v tajnosti, se skrytým obličejem? Hledá snad svoji dceru, přináší pomoc nebo rady? Nebo přichází Aragornovi jen pogratulovat? Kdo ví.

Vše se může odehrávat na Pelennoru, kam Elrond skutečně přinese rady či pomoc. Nebo to může být před Stezkami Mrtvých. Ale na tomto místě se spíš očekává Arwen, která přiveze Aragornovi zástavu, Andůril a věštbu. Jedno je však jisté. V Návratu Krále nás nejspíš čeká víc scén s elfy, než se původně čekalo.


Glum přebírá cenu MTV - fantastické video!
Jak jsem již psal, tak Glum získal cenu MTV pro nejlepší "virtuální výkon" ve filmu. K dispozici je záznam show, ve které máme možnost vidět ukázky z dalších nominovaných filmů (velmi dobré pro porovnání, Glum skutečně bez nejmenších pochyb vede) a následně Andy Serkise, který přebírá cenu. Na scénu však vtrhne samotný Glum, "Zlatý popcorn" vytrhne Serkisovi z rukou a převede, proč si cenu zaslouží :-) Pozor, video obsahuje vulgární slova (fuc**ng Dobby atp.). Video je ve formátu QuickTime MOV a k dispozici v několika kvalitách.


Velká kvalita [8.2 MB]
Střední kvalita [5.6 MB]
Nízká kvalita [1.03 MB]

 

Oficiální trailer na Návrat Krále - kdy?
Stejně jako TheOneRing dostávám spoustu dotazů na téma "kdy sakra konečně bude trailer na Návat Krále." Informací je pomálu, ale tohle se ví téměř jistě:

- bude to brzy...
- ale ne v červnu

S velkou pravděpodobností by se trailer mohl objevit před Terminátorem 3, který má v USA premiéru 2. července. V ČR a SR je premiéra zhruba o měsíc později, 7. srpna.  Za méně než měsíc budeme vědět vše mnohem jistěji.

 

Nominace a ocenění pro Dvě Věže
Druhý díl Pána Prstenů trvale sbírá všemožná ocenění. Většinou v různých technických kategoriích, ale jsou i nějaké ty výjimky. Plakát se Sarumanem hledícím na skřetí armádu byl nominován na Key Art Award. Soupeřit bude třeba s plakátem na Blade 2 nebo Spidermana. Všechny nominované najdete zde.

Časopis Hollywood Reporter dále nominoval oficiální webové stránky jakožto nejlepší internetovou reklamu. Soupeřem jsou třeba stránky Star Trek Nemesis. Tato kategorie má krom oficiální komise i webové hlasování, které se nachází tady.

Jen pro zajímavost... reklamní kampaň na Dvě Věže stála v USA zhruba 31.4 milionů dolarů, což je celý rozpočet spousty běžných filmů. A protože takovéhle výdaje se musí zaplatit, licenci na "výrobky k filmu" získávají všemožná zvěrstva...


... jako třeba tahle taška ze Švýcarska

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]
Pokud se Vám tento článek líbil, můžete pomocí systému I Like Q přispět drobnou částkou pro autora či případně překladatele.
Přispět Q (100 Q = 1 Kč)

Offiptolo, přidáno 13.12.2023 18:08:18
Miss, wait a atenolol efectos secundarios impotencia minute, I ll go buy you some clothes and come back, Elises furosemide dosing shook her head and said softly, It s too late, I have to leave, He turned away, Rogge cialis buy online Nahrung 1977; 21 6 465 472
max, přidáno 16.6. 2003 21:10:13
to WeeDee: :)))))))))))))) Fakt díky!!!
WeeDee, přidáno 16.6. 2003 21:08:15
Co se týče Matrixu a Huga - často o něm žertuji ,ale mám ho moc ráda. Je mi sympatický ať už hraje jakoukoli roli a nechápu někoho ,kdo se od Matrixu ani u LOTRa nedokáže odpoutat (mnohdy ve zlém stylu)a všude vidí jen Smitha...
WeeDee, přidáno 16.6. 2003 20:58:28
K tomu Glumovi : zkusila jsem překlad (titulky) - co jsem postřehla :
(reklamy a nominace přeskakuji ,jsou snad každému jasné :-)) Dobře radši přeci jen ty nominace – Scooby-Doo za film Scooby-Doo ,Dobby za Harryho Pottera a Tajemnou komnatu ,Yoda za Star Wars Epizoda II : Klony útočí ,Kangaroo Jack (Klokan Jack) za Kangaroo Jack a Glum za Pána Prstenů : Dvě věže)
A nejlepší virtuální výkon prokázal … dobře .. Glum z Pána Prstenů : Dvou věží!
Andy Serkis : Ahoj všichni ,jmenuji se Andy Serkis a jsem potěšen ,že mohu právě já přijmout tuto cenu za všechny ,kdo přivedli Gluma k životu. Právě teď jsem zpátky na Novém Zélandě a dotáčím další záběry Gluma pro Návrat krále a navíc stojím právě v Motion Capture studiu ,kde jsme točili většinu scén s Glumem. Rád bych věnoval velké poděkování všem fanouškům MTV ,fanouškům Pána Prstenů a všem ,kdo pracovali na Glumovi ,což je opravdu kompletní svazek těch nejlepších dovedností...
Glum (šišlání jsem vynechala) : Jsi lhář a zloděj! Je to moje! Já to vyhrál! Byl jsem to já! Vyhráli jsme díky mně!
Sméagol : A mně! MTV je můj přítel!
Glum : Vždyť ty nemáš žádné přátele ,nikdo tě nemá rád.
Sméagol : Ne ,ne….Dobby mě má rád!!
Glum : Dobby???!!! Dobby je zasr*** sr**!
Andy Serkis : To už stačí ,Glume!
Glum : Jdi se vy*** ,Serkisi! Jsi moc tlustej ,abys aspoň trochu rozuměl co dopr** říkám (tímto si nejsem jistá – možná je tam něco jiného)
Andy Serkis : Nejsem tlustý……
Glum : Nebudeme nikomu děkovat ne ,ne ,ani tobě ,ani MTV ,ani tomu pedantskému praseti ,co si říká režisér. A Petere Jacksone ,milášššku ,kdo ti dal tak zasr** práci? Hanba ti! Hanba ti! Jdi se vysr**!!!
Sméagol : Neposlouchej ,neposlouchej!
Glum : Blbče! Nic mi nezbylo než lži ,nikdo mi nezaplatí za ten vyčerpávající zážitek při tvoření tohohle zasr** filmu! Ani tenhle posr** malej kopeček zlatýho popcornu mi za ty živý sekvence na nic nebude! (tímto si taky nejsem jistá ,ale z jeho šišlání se to těžce rozpoznává)….jo ,udělal jsi posr** chybu!! Všichni jste bastardi!! Zasr** MTV ,nenávidíme vás všechny!!!!
Sméagol : Dobrou noc.


max, přidáno 15.6. 2003 14:20:59
Souhlasím s Houmi, chtělo by to česky titulky. Alespoň zhruba. Prosííííím!!!!
Sitara, přidáno 13.6. 2003 15:41:29
Oproti plastikovému Stromovousovi je ta taška uměleckým skvostem
Petra, přidáno 13.6. 2003 13:49:16
to video s Glummo je uzasne... velmi sa pi pacilo. tesim sa na Navrat krala, mozno tam Jackson zaradil tu scenu s Weavingom a matrixom:)
Lothmíril, přidáno 11.6. 2003 13:30:39
Pardon, ne zo zeleza, ja viem. Myslim kov...
Lothmíril, přidáno 11.6. 2003 13:29:59
Smaug: Nie Matrix, ale Huga Weavinga:-))
Nebude ta scena v Extended DVD Edition RotK?:-) To by bolo SUPER...!!!
Ale ta taska... inak k tym mecom, keby len ozajstne, zo zeleza. Ale moj maly bratranec prisiel z navrhom, ze na narodky chce Anduril (polamany:-)) z nejakeho stupid hrackarstva... To je uz jak s Potterom...

Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 11.6. 2003 11:31:18
Inka: vím o tom, budu to dávat do dalšího článku. Každopádně je to další nepotvrzená informace. Kdo ví, jak to nakonec bude..
Inka, přidáno 10.6. 2003 23:31:52
Na www.tolkienonline se vyskytla zpráva, že trailer bude až 26. září - s nějakýma sekondhandovýma lvama. Ach jo...
smaug, přidáno 10.6. 2003 21:01:22
sorry ze furt rejpam, ale co vsichni porad s tim matrixem mate? Vzdyt se od LOTRA lisi stejne jako se svetlo amanu lisi od tmy angbandu...
Aiwelindo, přidáno 10.6. 2003 20:13:15
bel: tak ty popisky jsou šílený(nejvíc mě nadchlo: elvské písmo)
a ty ceny ještě o hodně víc

houmi, přidáno 10.6. 2003 11:58:02
ahoj, nechcete nekdo udelat titulky k tomu mtv awards? glumovi tam teda moc nerozumim :o)
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 10.6. 2003 9:59:56
Míšánek: http://www.highlife.cz/united_lotr.php :-)
Můžete si koupit třeba meč Witchking s popisem: "Tento zlověstný meč je ovládaný Nazgůlama, Těchto devět temných služebníků sloužících Sauronovi byly kdysi dávno mocný králové lidstva ale nechaly se svést temnou silou prstenu. Meč byl ukován zbrojmistry z temné země Mordor pod velením jejich pána Saurona." :-) a ostatní jsou podobné perly :-)

Míšánek, přidáno 10.6. 2003 8:37:10
Jo, prodává se kdeco... včera jsem v jednom fajnovém nožířství viděl skoro za 11000 Narsil v životní velikosti. Ten ale byl!
Ungel, přidáno 9.6. 2003 22:13:41
Tak,teď se musím udržet do 12.července-TO JE STRÁÁŠNĚ DLOUHÁ DOBA...:-(
A k té tašce(pokud se tomu tak dá vůbec říkat...%-))-no comment:-((((((((((

Aninulain, přidáno 9.6. 2003 19:21:49
Máš pravdu,Tolkien se fakt musí obracet v hrobě...chudášek
Maeglin, přidáno 9.6. 2003 14:15:28
Náhodou to musí být super: dávat si do tašky s Frodo Pytlíkem, rtěnku Arwen, mobil s krytem Roklinka, toaletní papír s prolisem skřetů, atd.:o))))
Chudák JRRT. Ten s musí obracet v hrobě.:-(((

tal, přidáno 9.6. 2003 13:39:12
Chcela by som to vidieť a počuť, čo na to PJ...
To, že na každom kroku sa stretávam s vecami s motívom LOTRa ma už začína vážne žrať-väčšinou sú príšerné

Aubi ml., přidáno 9.6. 2003 12:47:32
No, my přemejšleli, jak Smitha nacpat do parodie, a on to udělal za nás...
Jméno: E-mail:

Komentář:

09.11.2023
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2024 [ více ... ] [ 0 ]
8.11.2022
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2023 [ více ... ] [ 6 ]
4.11.2019
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2020 [ více ... ] [ 497 ]
12.11.2018
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2019 [ více ... ] [ 1 ]
8.11.2017
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2018 [ více ... ] [ 507 ]
7.11.2016
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2017 [ více ... ] [ 2 ]
18.1.2016BelcarnenTolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58) [ více ... ] [ 608 ]
12.11.2015
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2016 [ více ... ] [ 450 ]
9.11.2014
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2015 [ více ... ] [ 489 ]
23.1.2014BelcarnenTolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47) [ více ... ] [ 134 ]
9.11.2013
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2014 [ více ... ] [ 184 ]
26.1.2013BelcarnenTolkienCon 2013 – fotky, reportáže, přednášky a tak vůbec (poslední aktualizace 29.1. 21:19) [ více ... ] [ 11 ]
19.12.2012BelcarnenHobit: Neočekávaná cesta [ více ... ] [ 172 ]
2.11.2012
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2013 [ více ... ] [ 202 ]
18.1.2012BelcarnenTolkienCon 2012 aneb +1 dítě, +2 děti, … (poslední aktualizace 6.2. v 13:42) [ více ... ] [ 103 ]

 
[ Všechny články ]

[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]


Nacházíte se na JCsoft's FANTASY Homepage - http://www.jcsoft.cz/fantasy/
Tuto stránku vytvořil Jan "Belcarnen" Čeřovský - Cerovsky@jcsoft.cz 

Optimalizováno pro Microsoft Internet Explorer 4.x (5.x) a rozlišení 1024x768x16/32bit
Jan Čeřovský (c) 2000 All rights reserved
Jakékoliv nalezené chyby ( špatné odkazy, chybějící obrázky, hrubky, ...) se nebojte nahlásit na můj e-mail.

TOPlist